-
`
Agrest w czekoladzie 100g
Agrest w czekoladzie deserowej.
Składniki:
Kandyzowany agrest 51% (agrest, cukier, syrop glukozowo - fruktozowy (z kukurydzy), regulator kwasowości: kwas cytrynowy, aromat), czekolada 48% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina), substancje glazurujące: guma arabska, cukier, syrop glukozowy i szelak.
Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.
Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1659 kJ / 395 kcal |
Tłuszcz | 15 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 8,9 g |
Węglowodany | 61 g |
- w tym cukry | 59 g |
Białko | 2 g |
Sól | <0,01 g |