Kategoria: WÓDKA
Stumbras Centenary 0,2l (24)
Stumbras Centenary 0,7l (12)
Stumbras Centenary 1,0l
Stumbras Pure 0,5l (16)
Stumbras Pure 0,7l (12)
Stumbras Organic Premium
Stumbras Organic Premium...
Stumbras Cranberry 0,2l
Stumbras Quince 0,2l
Stumbras Quince 0,5l (16)
Stumbras Raspberry 0,5l (16)
Wyborowa Wódka 1 l
Żubrówka Czarna Wódka 700 ml
Żubrówka Czarna Wódka 500 ml
Wyborowa Polskie Odkrycia...
Wyborowa Polskie Odkrycia...
Wyborowa Polskie Odkrycia...
Wyborowa Polskie Odkrycia...
Wyborowa Polskie Odkrycia...
Wyborowa Polskie Odkrycia...
Żubrówka Czarna Wódka 1 l
Żubr Strong Wyborna czysta...
Saska Czysta Wódka 700 ml
Soplica Staropolska...
Saska Czysta Wódka 200 ml
Smirnoff Black Wódka 70 cl
Smirnoff Black Wódka 1000 ml
Polecane na prezent
Johnnie Walker Double Black...
Nikka Coffey Malt
Unikalna single grain whisky, która została wyprodukowana w 100% ze słodowanego jęczmienia i była destylowana przy użyciu znajdujących się w destylarni Miyagikyo aparatów Coffey’a zwykle używanych do produkcji whisky zbożowych. Do 2014 roku Nikka Coffey Malt była wypuszczana tylko okazjonalnie w postaci Single Cask whisky. W nosie świeża i cytrusowa, pełna aromatów dojrzałych gruszek, cytryn i wanilii. W ustach wyrazista i intensywna. Mocno wyczuwalny cynamon, świeżość owoców cytrusowych, kawa, praliny, ciasto z rumem i waniliowy krem. Finisz długi z nutami śliwek i lukrecji. Fascynujący eksperyment, który udał się lepiej niż ktokolwiek mógł przypuszczać.
LOCH LOMOND 12YO + 2 BUT MINI
Ten 12-to letni single malt z destylarni Loch Lomond, która swą nazwę wzięła od pięknego jeziora znajdującego się w pobliżu gorzelni ma głęboko owocowy charakter. Stanowi kompozycję destylatów dojrzewanych w trzech różnych typach beczek: po bourbonie, tzw. refill cask oraz ponownie wypalanych. Takie połączenie oraz kunszt Master Distillera - Michaela Henry nadała tej whisky perfekcyjnej harmonii. Nos to przede wszystkim chrupiące, zielone jabłko, dojrzała gruszka i odświeżające cytrusy ze słodkim, słodowym tłem. W smaku owoce sadu i cytrynowa beza. Akcenty gruszki przechodzą stopniowo przez nuty cytryny, aż do ciasta waniliowego i słodyczy biszkoptów. Finisz delikatnie torfowy.