
Kategoria: MOCNE ALKOHOLE
SPIRYTUS REKTYFIKOWANY
CALVADOS PAYS D'AUGE XO...
Produkowany w apelacji Pays d’Auge z cydru na bazie gorzkich, słodko-gorzkich i słodkich jabłek. Podwójnie destylowany w miedzianych alembikach. XO dojrzewa w małych, używanych beczkach, w tym również w beczkach, w których wcześniej dojrzewały wina. W kompozycji znajdziemy również destylaty dojrzewające w beczkach po winach wzmacnianych i po brandy, które nadały calvadosowi słodszego i bardziej złożonego charaktery. To głęboki, bogaty trunek, pełen nut pieczonych jabłek, migdałów i tarty Tatin.
Brandy IMPERIAL XII VSOP...
MARTINI ROSATO PÓŁWYTR 0.5L
Kiedy świat zapragnął bardziej współczesnego smaku, nasi mistrzowie stworzyli całkowicie nową bazę z białego i czerwonego wina. Wyraziste nuty goździków, gałki muszkatołowej i cynamonu stworzyły aromatyczny wermut, który zdobywa liczne nagrody na całym świecie. Charakterystyczny zapach Rosato powstaje w wyniku długotrwałego procesu: do czystego alkoholu dodawane są rośliny, w tym goździki z Madagaskaru oraz laski cynamonu ze Sri Lanki. Po destylacji ujawniają się wyrafinowane i subtelne aromaty.
Citrum Gin
REMY MARTIN VSOP 0,7L
Angostura Rum 7YO 40% 0.7l...
Stumbras Centenary 0,5l (16)
Jameson Irish Whiskey 700 ml
Torba Prezentowa Premium Dots
Wykończenie: z jednej strony metalizowane wzory, rączka z szerokiej eleganckiej wstążki, papier 210 G
Angostura Rum 1919 40% 0.7l...
Stock 84 Brandy 0,35 l
Spirytus Lubelski...
Jameson Irish Whiskey 1 l
Spirytus Lubelski...
Jameson Irish Whiskey 4,5 l
Soplica Spirytus nalewkowy...
Jim Beam White Bourbon...
1795 r. Jim Beam był wytwarzany i destylowany przez rodzinę Beam. Siedem pokoleń później, nadal jest wytwarzany według tych samych receptur. Elegancki. Łagodny. Wyrafinowany. Przez 4 lata nasz bourbon dojrzewa w beczkach z amerykańskiego białego dębu. To właśnie to nadaje mu wyjątkową jakość. Każda kropla wytwarzana jest zgodnie z recepturami stworzonymi przez naszych pradziadków. Każda kropla jest warta wysiłku.