Nos odsłania intensywne aromaty kwiatów (fiołki) i czarnych owoców (czarna wiśnia, czarna porzeczka) połączone z pikantnymi nutami. Usta pełne, z miłym, owocowym i pieprzny posmakiem. Idealne do pikantnych potraw, czerwonych mięs w sosie i serów.
Czerwone wino wytrawne\nstworzone z gron szczepów\nGarnacha (85%) i Syrah (15%)\npochodzących z wrześniowych\nzbiorów.\nWino powstałe w apelacji D.O.P.\nCariñena.\nGłęboka, rubinowa barwa\nz granatowymi refleksami,\nintensywny aromat leśnych\nowoców.\nWino gładkie i zbalansowane,\no łagodnych taninach.\nDoskonale pasuje do serów,\ndań z grzybów i ryżu, tłustych\nryb oraz białego mięsa.\nSerwować w temperaturze\n8\n10 C.
Fresco charakteryzuje łagodny i zbalansowany smak. Bardzo uniwersalne, pasujące do każdej potrawy. Pełne walory docenisz serwując schłodzone do temp. ok. 10°C.
Wytrawne wino prezentujące w kieliszku czysty, jasny kolor wiśni z przebłyskami granatu.\nNa nosie utrzymuje świeżość owocu, z nutami wanilii i aromatem palonego dębu. Na\npodniebieniu jest jedwabiste i trwale prezentując smak przypraw. Wino leżakowało 12\nmiesięcy w beczkach z dębu amerykańskiego oraz przynajmniej 6 miesięcy w butelkach.
Merlot posiada lśniący, jaskrawy i ciemno rubinowy kolor. W winie wyczuwalne są aromaty wiśni oraz pieprzu, a w tle delikatne nuty kakao. Eleganckie, okrągłe o długim zakończeniu. Idealne w połączeniu z pastami, serami lub czerwonym mięsem.
Wino składa się ze szczepu Sauvignon Blanc. Posiada bardzo jasną szatę. W ustach łagodny temperament i orzeźwienie. Wyczuwalny bukiet róż oraz cytrusów. Polecane jako aperitif oraz do owoców morza, skorupiaków, ryb i sera koziego.
Lekkie białe wino\nCarlo Rossi tworzymy z pasją i starannością z winogron dojrzewających w słonecznych winnicach Kalifornii, którym zawdzięcza swoją pełnię smaków i aromatów. Delektuj się naszym wyrazistym białym winem po schłodzeniu - twoi przyjaciele zakochają się w jego smaku! Idealne osobno, ale także jako dodatek do posiłków.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.