Wino z czerwonej porzeczki, czerwone, półwytrawne. Lekkie, przyjemnie orzeźwiające, z dobrze zrównoważoną kwasowością. Najlepiej pasuje do cielęciny i grillowanych warzyw. Podawać lekko schłodzone.
Białe, półwytrawne wino stworzone w 100% z gron najbardziej\npopularnego, tradycyjnego w Niemczech szczepu Riesling.\nSoczyste i harmonijne. Zachwyca świeżością owocowej\nkwaskowości zbalansowanej ze słodyczą charakterystyczną\ndla Rieslinga. Uwodzi aromatem cytrusów i brzoskwiń.\nPodawać schłodzone do temperatury 8\n10 C w do dań z\ngrillowanej wołowiny, wieprzowiny i owoców morza.
Wino wyprodukowane z wyselekcjonowanych szczepów Tempranillo pochodzących z najlepszych upraw. Wino leżakowane przez 6 miesięcy w dębowych beczkach. Wino niezwykle pełne z wyraźną nutą jagody, delikatnym posmakiem dębu oraz czekolady i kawy. Bardzo ciekawe i złożone. Doskonałe do czerwonych mięs, dziczyzny, serów.
Uwodzicielski nos zdominowany przez aromaty malin, wiśni i czerwonych porzeczek. Delikatne i jedwabiste, roztaczające aromaty drobnych jagód. Świetnie pasuje na aperitif oraz do sałatek, kuchni egzotycznej oraz sushi.
Wino skomponowane w 100% z gron szczepu Chardonnay, zbieranych ze starszych nasadzeń. Bogate, głębokie i finezyjne, prezentujące się w blodozłotej szacie. W ustach dominujące aromaty limonki i kwiatów w połączeniu z delikatną nutą tytoniu. Idealne w towarzystwie z żabami, pierogami, drobiem i kurczakiem w sosie śmietanowym.
Bardzo atrakcyjny bukiet owocowy, z nutą jabłka, brzoskwini i cytrusów, z odrobiną białego pieprzu. Miękkie i soczyste podniebienie wspiera delikatna kwasowość. Harmonijny i idealny do picia.
Carlo Rossi Sweet White Moscato to lekkie, orzeźwiające białe wino z wyczuwalnym aromatem brzoskwini, soczystych cytrusów i ananasa. Słodki smak zbalansowany został nutą kwiatów pomarańczy.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.