Kolor jasno-słomkowy. Wino pełne, dość intensywne i trwałe, dobrze zbalansowane. Aromat owocowy i kwiatowy z zapachem brzoskwini i kwiatu pomarańczy. Doskonałe do ryb, lekkich dań i typowej japońskiej kuchni.
Półwytrawne wino białe z kuszącą nutą cytrusów oraz brzoskwiń. Idealne do sałatek, ryb i owoców morza, potraw z kurczaka i łagodnych serów. Cudownie łagodne.
Wino gronowe wyprodukowane z win importowanych. Swą piękną ciemną barwę zawdzięcza winogronom z odmiany Gamza. Wino o subtelnym smaku i wyczuwalnym aromacie świeżych winogron. Doskonale podkreśli smak pikantnych dań mięsnych, dziczyzny i wędlin. Podawać lekko schłodzone w temp 12-14 stop. C. Otworzyć na godzinę przed spożyciem.
Delikatne, białe wino półwytrawne o wyjątkowym owocowym aromacie. Produkowane jest z ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron pochodzących ze słonecznej Doliny Róż
Cote Red Semi Sweet to półsłodkie wino wyprodukowane z czerwonych winogron pochodzących ze słonecznych winnic południowej Bułgarii. W smaku delikatne i harmonijne, charakteryzuje się aromatem dojrzałych jeżyn.
Wino powstałe z kupażu białych winogron pochodzących ze znanej na całym świecie Doliny Róż. Wino to charakteryzuje się delikatnym smakiem świeżych owoców oraz aromatem z wyczuwalnym agrestem i winogronem.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.