Bella Roza stworzona została na bazie wina wyprodukowanego z ręcznie zbieranych\nwinogron szczepu Muscat. Tradycyjny bułgarski proces produkcji daje wyjątkowy półsłodki\naromatyczny napój na bazie wina o eleganckim złotym kolorze. Wyczuwalny bukiet owoców\ncytrusowych i soczystych gruszek został podkreślony w smaku delikatną słodyczą. Idealne na\nkażdą okazję.
Wino bardzo dojrzałe i dobrze zbudowane, o aromacie przypraw, kawy i czekolady. W smaku delikatne i pełne, zdecydowanie owocowe. Leżakowane przez 12 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu dzięki czemu jest doskonale zbalansowane, pełne i bardzo intensywne. Doskonałe do potraw z grilla, pikantnych dań i sera.
Cin&Cin Bianco to klasyka włoskiej elegancji Cin&Cin i doskonała baza do najlepszych drinków. Dodaj Schweppes Citrus Mix i wrzuć dwie kostki lodu aby poznać oryginalny smak drink Cin&Cin Fizz.
Wino zachwycająco czyste. Zbalansowane połączenie bogatego owocu guawy szczepu Chenin Blanc z jasnym, odświeżającym urokiem Pinot Grigio. Doskonałe do picia samo oraz z sałatkami i daniami rybnymi.
Do stworzenia Double Barrel Shiraz wybierane są najwyższej jakości winogrona. Wina ze szczepu shiraz dojrzewają najpierw w dębowych beczkach, a następnie w beczkach po szkockiej whisky. Jacob\'s Creek Double Barrel to unikalny koncept w świecie win, wyznaczający nowe granice innowacji.\nPodanie: doskonale komponuje się z czerwonym mięsem, a zwłaszcza ze stekiem
Wino wyprodukowane ze szczepów: 70% Corvina i Corvinone, 25% Rondinella, 5% Molinara. Leżakowane przez 1-2 lata w dębowej beczce. Wino o głębokiej granatowej barwie, intensywne z wyraźnym aromatem czerwonych owoców, dobrze zharmonizowane. Wspaniałe jako towarzysz barbeque, dziczyzny, pieczeni oraz potraw duszonych.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.