Wyjątkowe wino, którego winogrona pochodzą z winnic znajdujących się w pobliżu Andów\npołożonych na wysokości od 500-700 m n.p.m.. Wino po zakończeniu fermentacji\nutrzymywało kontakt z osadem przez 2 miesiące, dzięki czemu uzyskało większą strukturę\ni korzenną świeżość. Sauvignon Blanc wyróżnia się przyjemnymi aromatami cytrusowymi\ni owocami tropikalnymi. W ustach bardzo charakterystyczna cytrusowa świeżość połączona\nz wyraźną kwasowością oraz z długotrwałym, dobrze zrównoważonym finiszem.
Znakomite wino klasy Reserva wyprodukowane z ręcznie zbieranych gron Tempranillo. Powolna maceracja i dojrzewanie przez rok w beczkach z dębu amerykańskiego i francuskiego, dały wino o pięknej, wiśniowej barwie z rubinowymi odcieniami. W bukiecie dominują śliwka i czarna porzeczka uzupełnione anyżem, lukrecją, kakao i cynamonem. W ustach dobrze zrównoważone, z miękką taniną i długim, trwałym posmakiem. Dobrze komponuje się z dziczyzną, wołowiną, jagnięciną i dojrzałymi serami.
Rewelacyjny Cabernet Sauvignon o pięknej rubinowej barwie. W ustach intensywnie owocowe o klasycznych aromatach czarnej porzeczki. Idealnie komponuje się z gulaszami, dziczyzną oraz mięsami z grilla.
Telmo Rodriguez słynie z produkcji win wyłącznie z rodzimych odmian, celem odzyskania zapomnianych winnic, jak również dla kultywowania tradycji i dziedzictwa. Wino o dość rustykalnym charakterze, wyraziste, ze wspaniałymi aromatami czerwonych owoców, pieprzu i kremowej kawy. Na podniebieniu lekkie, przyjemne z dość długim finiszem. Leżakowane 12 miesięcy w dębowej beczce. Doskonałe do dziczyzny, pieczonej wieprzowiny, steków oraz dań mięsnych z ryżem.
Czerwone wino wytrawne stworzone z ręcznie\nzbieranych gron szczepów\nGarnacha (50%), Tempranillo (40%) i Syrah (10%)\npochodzących z wrześniowych zbiorów.\nWino powstałe w apelacji D.O.P. Cari\nñ ena,\nleżakowane w dębowych beczkach 12 miesięcy.\nGłęboka, rubinowa barwa z kasztanowymi refleksami,\nintensywny aromat czerwonych owoców z pikantnymi\nnutami. W ustach gładkie, złożone, o długim finiszu.\nDoskonale pasuje do gulaszu, pieczonych\nczerwonych mięs, dziczyzny i drobiu.\nSerwować w temperaturze 16\n18 C.
Wino czerwone półwytrawne, stworzone w 100% z gron szczepu\nMonastrell.\nBarwa purpurowa z niebieskimi refleksami. Intensywny aromat z nutą\nowoców leśnych , przypraw i białego pieprzu. W ustach pełne, o\ndługim owocowym finiszu. Serwować schłodzone do temperatury\n17°C.
Półsłodkie. Szczep - Rkatsiteli & Mtsvane. Aromat i smak - delikatna perlistość, aromaty kwiatowo-brzoskwiniowe, wspaniała równowaga między słodyczą a kwasowością. Potrawy - doskonałe jako aperitif oraz do owocowych sałatek, delikatnych ciast, jak również do serów o wyraźnych mocniejszych smakach.
The Macallan 12 YO Double Cask dojrzewa w 2 rodzajach beczek. Najpierw w beczkach po sherry z dębu amerykańskiego, a następnie w beczkach po sherry z dębu europejskiego.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
Wysokiej jakości brandy wytwarzana w piwnicach francuskiego producenta. Jest wynikiem doskonałego zestawienia wybornych wódek francuskich oraz stuletniej tradycji produkcji brandy.