Wino wyprodukowane w Mendozie, w jednym z największych regionów winiarskich Argentyny. Pełne aromatów egzotycznych owoców. Polecane do potraw z kurczaka, ryb i sałat. Znakomicie pasuje jako aperitif.
Kolor intensywnie rubinowy z fioletowymi refleksami. Aromat bardzo dojrzałych czerwonych owoców dobrze zintegrowany z nutami przypraw i balsamików. Na podniebieniu dobra koncentracja, wyczuwlne przyprawy, dość inensywne. Podawać do kuchni śródziemnomorskiej, makaronu, jagnięciny, dziczyzny i miękkiego sera.
Białe wino wytrawne stworzone w 100% z gron szczepu Pinot\nGrigio pochodzących z regionu Veneto .\nWino o barwie słomkowej z miedzianymi refleksami i aromacie\nbrzoskwini, melona i truskawek. Dobra zawartość alkoholu, w\nustach smaczne, pełne.\nDoskonałe do przystawek, głównych dań z warzyw\nszczególnie\nrisotta a także potraw z drobiu, ryb.\nDoskonale sprawdzi się też serwowane solo, aby uświetnić\nwyjątkowe okazje.\nPodawać delikatnie schłodzone do temperatury 9 1111°C.
Wino ze szczepu Muscat. Przyjemne i delikatne. W ustach rozwija się bukiet owoców egzotycznych i miodu. Idealnie pasuje do wszelkiego rodzaju ciast, deserów owocowych i serów.
Delikatne, białe wino półwytrawne o wyjątkowym owocowym aromacie. Produkowane jest z ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron pochodzących ze słonecznej Doliny Róż
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.