Wino wytrawne o intensywnym czerwono-rubinowym kolorze. W smaku pełne z aksamitną\nfakturą i wyraźnymi owocowymi nutami. Na podniebieniu wino gładkie, nasycone i dobrze\nzbalansowane. Aby powstało wino klasy gran reserva, jest ono stabilizowane w kadziach\nprzez 12 miesięcy, po czym przelewa się je do dębowych beczek na kolejne 24 miesiące, aby\nnastępnie spoczęło w butelkach na przynajmniej 3 lata przez wyciągnięciem pierwszego\nkorka.
Starannie dobrane winogrona zostały poddane specjalnemu procesowi dealkoholizacji próżniowej, w którym zostało pozbawione alkoholu, utrzymując przy tym doskonały aromat.\nPodawać do czerwonego mięsa, dziczyzny, ostrych serów lub na letnie imprezy
Juliénas z Domaine Antoine Barrier to czerwone wino z regionu Beaujolais. Na podniebieniu intensywnie owocowe, z przewagą jeżyn, jagód oraz malin. Finisz odpowiednio zrównoważony z przyjemną świeżością. To wino na ogół dobrze komponuje się z makaronem, cielęciną lub wieprzowiną.
Białe wino reńskie, o łagodnym, lekkim, półwytrawnym smaku i eleganckim bukiecie. Określane jest jako wino szczególnie wysokiej jakości \"Qualitätswein mit Prädikat”. Doskonałe do przystawek, potraw z drobiu i ryby
Głęboki, wibrujący wiśniowy kolor, charakterystyczny dla winogron Tempranillo. Wino ma wyraźny, intensywny aromat dojrzałych czerwonych owoców, z subtelnym posmakiem wanilii i słodkich przypraw. Na podniebieniu jest świeże, delikatne i aksamitne.
El Sol España to orzeźwiające, różowe wino o jasnomalinowej barwie, lekkim owocowym smaku oraz świeżym aromacie malin i wiśni. El Sol España idealnie pasuje do makaronów, przekąsek, ciast i deserów.\nNajlepiej smakuje schłodzone do temperatury 8-10°C.
Delikatne bąbelki o smaku słodkiego arbuza. Bez jakiejkolwiek nuty goryczki czy nieprzyjemnej kwasowości. Ma wspaniały różowy kolor. Smakuje solo i jako dodatek do sałatek, białych mięs i wędlin. Dobry pomysł na uzupełnienie letnich deserów.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.