Starannie dobrane winogrona zostały poddane specjalnemu procesowi dealkoholizacji próżniowej, w którym zostało pozbawione alkoholu, utrzymując przy tym doskonały aromat.\nPodawać do czerwonego mięsa, dziczyzny, ostrych serów lub na letnie imprezy
Gruszkowe, białe, półsłodkie. Dojrzałe, aromatyczne nuty gruszkowe. Świeże i orzeźwiające. Bardzo łagodne, aksamitne w smaku. Najlepiej pasuje do przekąsek, owoców morza i delikatnych deserów. Podawać lekko schłodzone.
Wytrawne wino o złotym kolorze z odcieniami bursztynu. Intensywny aromat jest\nzdominowany przez kwiaty oraz nuty owoców egzotycznych. Pełen, bogaty smak\nz przebijającymi w tle nutami migdałów i wanilii, a następnie długi posmak zdominowany\nprzez harmonijne wrażenie dojrzałości.
Charakterystyczne bogactwo łączy się z finezją i aromatyczną precyzją, rzadko spotykaną w Côtes de Bourg. Zazwyczaj Château du Bousquet oferuje mocne ciemne owoce i wanilię z nutą dymu. Pomimo swojej mocy podniebienie zachowuje idealną równowagę. Początkowa śmiałość ustępuje miejsca solidnej strukturze i długiemu finiszowi.
Cechy wina: hiszpańskie, jakościowe z regionu Cariñena w Aragonii w północno-wschodniej części kraju, otrzymane z ręcznie zbieranych winogron, czerwone, wytrawne, o intensywnym aromacie czerwonych owoców (wiśnie, maliny) z przyprawową nutką wanilii (wpływ dojrzewania w dębowej beczce), dla podniebienia wykwintne, pełne, złożone, przez 24 miesiące dojrzewające w beczkach z dębu amerykańskiego, a następnie 36 miesięcy w butelkach Szczepy winogron: garnacha, tempranillo, cariñena Wyśmienite zwłaszcza do czerwonych mięs, dziczyzny, ostrych serów
El Sol Chile to łagodne, czerwone wino o purpurowej barwie i unikalnym porzeczkowo-wiśniowym aromacie, z delikatną nutą wanilii. El Sol Chile idealnie pasuje do mięs, wędlin, serów i przekąsek.\n\nTemperatura podawania: 18°C.
Wino o brylantowo zielono-żółtym kolorze. Aromat intensywny z przewagą cytrusów i zielonego jabłka. W smaku cytrusowe i kwiatowe. Bardzo orzeźwiające. Idealne do owoców morza, grillowanych krewetek, ostrych zup i ryb. Dobrze kompnuje się z kozimi serami i fetą.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.