Przy produkcji Dorato dbamy o jakość składników i staranną kontrolę procesu fermentacji. Klarowność i wyjątkowy bukiet docenisz degustując schłodzone do temperatury 8°C.
Cin&Cin Secco Rosé to wino musujące powstające z wyselekcjonowanych win fermentowanych metodą „fermentazione a freddo\". To one dają Cin&Cin lekkość i świeżość typową dla klasycznych „spumanti\". Schłodzone smakuje najlepiej.
Fresco Frizzante charakteryzuje się bardzo łagodnym i zbalansowanym smakiem. Jest uniwersalne i odświeżające - doskonałe na wszystkie okazje, również na niezobowiązujące spotkania i letnie wieczory. Fresco Frizzante to idealne dopełnienie lekkich przekąsek i potraw kuchni śródziemnomorskiej. Jego pełne walory docenisz, serwując schłodzone do temperatury ok. 10°C.
Słomkowożółty z zielonymi refleksami Zapachy przypominające kwiaty akacji, jabłka i brzoskwinie. Wino wytrawne musujące o delikatnej i długotrwałej świeżości. Harmonijny z przyjemną kwaskowatością. Znakomite jako aperitif oraz do przystawek.
Produkowany od 1856 roku. Klasyczne, wytrawne, najwyższej jakości wino musujące z Niemiec. Wina Henkell Trocken wytwarzane w niewielkich ilościach, ręcznie i z własnych winogron. Dojrzewają w tradycyjny sposób w piwnicach Henkell Wina Henkell Trocken wytwarzane w niewielkich ilościach, ręcznie i z własnych winogron. Nawet najmniejszej uroczystości Henkell Trocken nada niepowtarzalny, uroczysty klimat.
Przy produkcji Dorato dbamy o jakość składników i staranną kontrolę procesu fermentacji. Klarowność i wyjątkowy bukiet docenisz degustując schłodzone do temperatury 8°C.
Mieniące się olśniewającym pięknem i rumieniące różową barwą, Freixenet ITALIAN ROSÉ to wyborna mieszanka najdoskonalszych włoskich winogron Glera oraz Pinot Noir.\nWino jest świeże i owocowe z delikatnym aromatem czerwonych owoców i elegancką bazą białych kwiatów oraz jabłek. W smaku, urzekające słodkie czerwone owoce połączone z idealnie lekkimi, musującymi bąbelkami sprawiają, że jest to wspaniałe wino, które można smakować oddzielnie lub jako orzeźwiające połączenie z jedzeniem.
Lekkie wino musujące z włoskiego regionu Treviso. Reprezentuje najlepszą włoską tradycję tworzenia Prosecco. Specjalnie wyselekcjonowane szczepy nadają mu subtelny owocowy aromat. Wyśmienite jako aperitif. Najlepiej serwować w temperaturze 6-8°C.
Kolor blado słomkowy, przejrzysty z delikatnymi babelkami. Bukiet intesywny, bardzo owocowy i aromatyczny z nutami kwiatów i jabłek reneta. Wino dobrze zbalansowane i pociągajace z wyjątykowo delikatną nutą migdałową. Idealne jako aperitif, jak również do owoców morza, lekkich przystawek i przekąsek.
woda sok jabłkowy (15,6%) z zagęszczonego soku jabłkowego cukier sok wiśniowy (4,5%) z zagęszczonego soku wiśniowego sok aroniowy (1,8%) z zagęszczonego soku aroniowego dwutlenek węgla regulator kwasowości - kwas cytrynowy aromat substancja konserwująca - dimetylodiwęglan Zawartość owoców min. 21%
Obliczona wartość odżywcza
na 100ml
Wartosc energetyczna lub skladnik odzywczy w 150 ml (porcja
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.