Przy produkcji Dorato dbamy o jakość składników i staranną kontrolę procesu fermentacji. Klarowność i wyjątkowy bukiet docenisz degustując schłodzone do temperatury 8°C.
Przyjemnie perliste, o jasno\nsłomkowej barwie\nz zielonkawymi refleksami.\nAromat białych kwiatów i złocistych jabłek,\nw smaku orzeźwiające, eleganckie, przyjemnie\nsłodkie, łagodne na podniebieniu.\nDoskonałe jako aperitif, a także towarzysz dań\nz ryb i warzyw.\nSerwować schłodzone do 7\n9 C.
Naturalnie fermentowane białe wino musujące, sporządzone z winogron muscat. Pachnące róże mieszają się z gałką muszkatołową, tworząc zrównoważoną i soczystą paletę. Harmonijnie współgra z deserami i słodkimi dojrzałymi owocami. Doskonale smakuje też bez dodatków.
Słodszy niż wytrawny Crémant, nadający mu delikatniejszy strukturę, ale bez uszczerbku dla jego świeżości i żywotności, podkreślony linią drobnych bąbelków. Idealny na aperitif oraz do sałatek owocowych i deserów.
Francuski bezalkoholowy napój gazowany na bazie dealkoholizowanego białego wina gronowego ze szczepu chardonnay Podawać schłodzony jako orzeźwiający aperitif lub do deserów. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Cinzano Prosecco D.O.C. to aromatyczne wino musujące, pochodzące z najlepszych winnic w Colline Trevigiane. Jest to młode wino musujące, z żywą pianą i subtelną, ale trwałą perlage
Kolor blado słomkowy, przejrzysty z delikatnymi babelkami. Bukiet intesywny, bardzo owocowy i aromatyczny z nutami kwiatów i jabłek reneta. Wino dobrze zbalansowane i pociągajace z wyjątykowo delikatną nutą migdałową. Idealne jako aperitif, jak również do owoców morza, lekkich przystawek i przekąsek.
Słodka i uboga w alkohol, ta świeża, musująca perła jest wyrazem terytorium. Wykonany w 100% z białych winogron Moscato, jego elegancki i bogaty bukiet opowiada o wspólnie spędzonych chwilach, takich jak popołudnia spędzane z przyjaciółmi i rodziną. Kwiatowo-owocowo-zielne z nutami szałwii, białej brzoskwini, akacji i delikatnego miodu.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.