Cin&Cin Secco Rosé to wino musujące powstające z wyselekcjonowanych win fermentowanych metodą „fermentazione a freddo\". To one dają Cin&Cin lekkość i świeżość typową dla klasycznych „spumanti\". Schłodzone smakuje najlepiej.
Fresco Frizzante charakteryzuje się bardzo łagodnym i zbalansowanym smakiem. Jest uniwersalne i odświeżające - doskonałe na wszystkie okazje, również na niezobowiązujące spotkania i letnie wieczory. Fresco Frizzante to idealne dopełnienie lekkich przekąsek i potraw kuchni śródziemnomorskiej. Jego pełne walory docenisz, serwując schłodzone do temperatury ok. 10°C.
Wytrawne, hiszpańskie wino musujące wytwarzane tradycyjną metodą wtórnej fermentacji w butelce przez co najmniej 12 miesięcy. Stworzone w oparciu o lokalne szczepy winogron: Macabeo, Xarel.lo i Parellada, dzięki którym wino ma świeży, owocowy charakter.
Słomkowożółty z zielonymi refleksami Zapachy przypominające kwiaty akacji, jabłka i brzoskwinie. Wino wytrawne musujące o delikatnej i długotrwałej świeżości. Harmonijny z przyjemną kwaskowatością. Znakomite jako aperitif oraz do przystawek.
Produkowany od 1856 roku. Klasyczny, wysokiej jakości, wytrawny sekt niemiecki, dojrzewający w piwnicach Henkell & Co. Nawet najmniejszej uroczystości Henkell Trocken nada niepowtarzalny, uroczysty klimat.
Cinzano Gran Dolce to słodkie, lekkie i musujące wino musujące, które jest otrzymywane z najszlachetniejszych winogron, z wybranych winnic we Włoszech.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.