Utrwalenie głębi smaku świeżo zerwanych winogron to niemałe wyzwanie. Do wytworzenia tego klasycznego wina musującego wykorzystywane są odmiany Glera i Chardonnay. Niech kieliszki wypełnią się wytrawnymi nutami gruszki i jabłkowymi bąbelkami! Salute!
Prosecco Spumante Extra Dry o jasnoróżowym kolorze z delikatnymi i trwałymi bąbelkami. Przyjemny i pachnący bukiet owocowy z wyczuwalnym aromatem truskawek wraz z nutami kwiatowymi, daje idealne orzeźwienie i rześkie zakończenie. Szczególnie sprawdzi się jako doskonały aperitif. Pamiętaj podawać je mocno schłodzone.
Przy produkcji Dorato dbamy o jakość składników i staranną kontrolę procesu fermentacji. Klarowność i wyjątkowy bukiet docenisz degustując schłodzone do temperatury 8°C.
Fiore to finezyjne połączenie szlachetnego włoskiego wina musującego i soku z dojrzewających w słońcu aromatycznych owoców.\nFiore Juicy Straweberry kusi orzeźwiającą słodyczą owocowych nut ze świeżych truskawek, pod którą kryje się spełniona obietnica niepowtarzalnych aromatów lata.\nFiore Juicy Strawberry z lekkością dopełni rozkoszy każdej wolnej chwili, stanowiąc doskonały pretekst do swobodnych spotkań ze znajomymi, których inspiracją są nie tylko słoneczne dni...\nNajlepiej smakuje dobrze schłodzone. Podawaj w temperaturze 6-8°C!
Naturalne wino musujące o jasnozłotym kolorze. Elegancki, świeży, owocowy smak i zapach wina chardonnay wypełniają bogatsze i głębsze odcienie wina pinot noir. Doskonale komponuje się z przekąskami, węgorzem wędzonym, owocami morza, daniami z jaj i drobiu. Odpowiednie jako aperitif.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.