Wytrawne wino, które charakteryzuje głęboka, ciemna, wiśniowa szata oraz delikatny, lekki\ni przyjemny bukiet. W ustach jest subtelne i aksamitne. Wyczuwalne aromaty truskawek\ni żurawin z nutami dębu i cynamonu.
Wino wyprodukowane z ręcznie wyselekcjonowanych winogron klasycznego, europejskiego szczepu Cabernet Sauvignon. Charakteryzuje się aromatem owoców leśnych z wyczuwalnymi niuansami cynamonu i kakao. W smaku zrównoważone i miękkie z długim finiszem.
Wino o głębokim czerwonym kolorze z fioletowym refleksem. W smaku intensywne, owocowe, z nutą słodkich przypraw, długie z delikatnymi taninami. Idealne do grilla, makaronów, kuchni śródziemnomorskiej i serów.
Czerwone półwytrawne wino o ciemnorubinowych kolorze. W smaku i aromacie wyraziście owocowe i krągłe, z nutką kwiatową i przyjemnym finiszem. Doskonałe do potraw z delikatnych mięs, makaronów i miękkich serów
Wino wyprodukowane z czerwonych winogron pochodzących ze słonecznych winnic południowej Bułgarii. W smaku delikatne i harmonijne, charakteryzuje się aromatem dojrzałych jeżyn.
Jest nowoczesnym winem, stworzonym specjalnie na potrzeby nowej generacji konsumentów. Wino wytwarzane jest ze szczepu Tempranillo rosnącego w regionie Castilla, co w powiązaniu z najnowszą technologią winifikacji daje eleganckie i nowoczesne wino.
Półsłodkie, Barwa - ciemnowiśniowa. Aromat i smak - wiśniowy świeży zapach harmonizuje z atłasową słodyczą wina; smak wiśniowo, jeżynowy oraz inne owoce leśne. Potrawy - jako aperitif, do deserów, musów, lodów waniliowych, orzechowych, czekoladowych, ciekawe połączenie z delikatnym mięsem
Wino Casa Pecunia Rosato powstało z winogron, które dojrzewały w winnicach na malowniczych wzgórzach Toskanii. Łagodny śródziemnomorski klimat regionu i wyjątkowe terroir sprawiają, że kompozycja wina jest niezwykła. Soczyste aromaty słodkich poziomek, dojrzałych wiśni i żółtych gruszek idealnie komponują się z przyjemnymi nutami grejpfruta. W smaku wino wyjątkowo orzeźwiające i lekkie. Znakomite do drobiu, ryb i owoców morza.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.