Collina Sweet Papaya zachwyca piękną barwą ze złocistymi refleksami, bogatym aromatem oraz doskonale zbalansowanym słodkim smakiem. To unikalne połączenie najwyższej jakości wina gronowego i naturalnego aromatu papai.
Najlepiej smakuje z wędlinami, warzywami, mięsem, szczególnie białym, przyrządzonym na grillu, rybami, czerwoną i zieloną papryką oraz makaronami podanymi z sosem pomidorowym, dużą ilością przypraw i sera.
El Sol Chile to łagodne, czerwone wino o purpurowej barwie i unikalnym porzeczkowo-wiśniowym aromacie, z delikatną nutą wanilii. El Sol Chile idealnie pasuje do mięs, wędlin, serów i przekąsek.\n\nTemperatura podawania: 18°C.
Carlo Rossi Dark to czerwone wino półwytrawne o bogatym wyrazistym smaku z wyczuwalnymi nutami wiśni, jeżyn i porzeczek. Całość dopełniona jest posmakiem ciemnej czekolady i śliwkowym finiszem. Sięgnij po to niepowtarzalne połączenie, które spełnia oczekiwania zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Przekonaj się, że i Tobie przypadnie do gustu.
Aromat zielonych owoców uzupełniony subtelnym smakiem dojrzałych jabłek. Kwasowość cytrusów i długi, mineralny finisz. Uniwersalne wino do wielu potraw, a także do picia jako aperitif. Znakomity Sauvignon Blanc, idealny do drobiu, ryb i owoców morza.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.