Labyrinth Rosé to delikatne różowe wino półsłodkie o wyjątkowym, owocowym aromacie. Produkowane jest z ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron pochodzących ze słonecznej Doliny Róż.
Cote Red Semi Sweet to półsłodkie wino wyprodukowane z czerwonych winogron pochodzących ze słonecznych winnic południowej Bułgarii. W smaku delikatne i harmonijne, charakteryzuje się aromatem dojrzałych jeżyn.
Półwytrawne czerwone wino Armenian Yerev to unikalny blend lokalnych odmian winorośli\nAreni i Haghtanak uprawianych w górskich regionach Vayots Dzor oraz wysokiej jakości\nklasycznych odmian winogron z doliny Ararat. Wino łączy w sobie tradycję\nautochtonicznych szczepów oraz nowoczesność metod produkcji. Wyróżnia się delikatnym\nbukietem, intensywnym, czerwonorubinowym kolorem i długim finiszem.
Półsłodkie wino powstałe z winogron szczepu Rkatsiteli dojrzewających w słynącym\nz winiarstwa regionie doliny Alazani. Cechuje się niezwykle harmonijnym i świeżym\nsmakiem ubranym jasnozłotą szatę. W bukiecie najbardziej wyczuwalne są aromaty\nkwiatowo-owocowe. Na podniebieniu długo wyczuwalna przyjemna słodycz. Rkatsiteli to\njedna z najstarszych znanych odmian winorośli na świecie; jej nasiona odnaleziono\nw naczyniach sprzed niemal 5 tysięcy lat p.n.e.. Nazwa tego białego szczepu pochodzi od\ndelikatnie zabarwionych na czerwono młodych pędów latorośli winnej; \"rka\" oznacza po\ngruzińsku \"winny pęd\", natomiast \"citeli\" to \"czerwony\".
Tertulia Trebbiano d'Abruzzo to wyraziste białe wino pochodzące z regionu Abruzja we Włoszech. To wino wyróżnia się jasnym, słomkowym kolorem i świeżym, owocowym aromatem. Oferuje delikatne nuty cytrusów, zielonych jabłek i kwiatów, które tworzą przyjemny i harmonijny bukiet. Tertulia Trebbiano d'Abruzzo doskonale komponuje się z lekkimi daniami, sałatkami oraz owocami morza. To idealny wybór dla miłośników świeżych, aromatycznych win, którzy pragną delektować się smakiem i charakterem włoskiej tradycji winiarskiej.
Cechy wina: greckie, jakościowe z regionu Nemea (Peloponez), czerwone, półsłodkie Szczepy winogron: agiorgitiko Do czerwonych mięs, dziczyzny, wędlin, a także deserów i suszonych owoców
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.