Cote Forest Fruits semi-sweet zachwyca intensywną, rubinową barwą, bogatym aromatem oraz słodkim smakiem. To unikalne połączenie najwyżej jakości wina gronowego i naturalnego aromatu owoców leśnych.
Słomkowy kolor z subtelnym zielonym odcieniem. Emanuje kwiatowyminutami jaśminu, cytrusów i aromatem owoców tropikalnych. Pełne i mineralne na podniebieniu, wino to szczyci się dobrą trwałością i strukturą, która dobrze komponuje się z grilowanymi warzywami, sushi i z pieczonym białym mięsem a także z zupami rybnymi.
Aromatyczne białe wino wytrawne z Izraela roztaczające zapach cytrusów, gruszek i bananów zrównoważony przez subtelne nuty dębowe i waniliowe. W ustach delikatne i krągłe, o długim, rześkim posmaku. Podawać do grillowanego łososia, świeżych sardynek, miękkich serów, dań na bazie jajek.
Fresco charakteryzuje łagodny i zbalansowany smak. Może być podawane jako aperatif, do deserów, może stanowić podkreślenie smaku lekkich dań. Pełne walory docenisz serwując schłodzone do temp. ok. 9°C.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.