Familia Torres, jako światowy lider dealkoholizacji wina, stworzył Natureo - najwyższej jakości szczepowe wino bezalkoholowe. Połyskująca, rubinowa szata oraz subtelny, owocowy aromat (czerwone śliwki, wiśnie). Na podniebieniu gładkie, zmysłowe i lekko słodkie. Wspaniałe w towarzystwie makaronów, pieczeni i dziczyzny.
Wino wytrawne o żółto-zielonej barwie ze złotymi refleksami, wino charakteryzuje się świeżym owocowym aromatem, w którym dominują owoce tropikalne. Smak wieńczy delikatnie wyczuwalny posmak orzechów laskowych zdradzający dojrzewanie wina w dębowych beczkach. Idealne do wszystkich rodzajów ryb z delikatnym, kremowym sosem.
Wino ze szczepu Muscat. Przyjemne i delikatne. W ustach rozwija się bukiet owoców egzotycznych i miodu. Idealnie pasuje do wszelkiego rodzaju ciast, deserów owocowych i serów.
Półwytrawne wino stworzone z rdzennie gruzińskiej odmiany Rkatsiteli, która nadaje mu\njasnozłotej barwy, wypełnionej harmonijnym, świeżym smakiem. Wyraźnie wyczuwalne\naromaty kwiatowe i owocowe. Smakowi towarzyszy idealna kwasowość czyniąca to wino\nbardzo przyjemnym w degustacji. Pozostawia przyjemny posmak. Rkatsiteli to jedna\nz najstarszych znanych odmian winorośli na świecie; jej nasiona odnaleziono w naczyniach\nsprzed niemal 5 tysięcy lat p.n.e.. Nazwa tego białego szczepu pochodzi od delikatnie\nzabarwionych na czerwono młodych pędów latorośli winnej; \"rka\" oznacza po gruzińsku\n\"winny pęd\", natomiast \"citeli\" to \"czerwony\".
Cechy wina: nowozelandzkie, z winnic w regionie Malborough (północno-wschodnia część Wyspy Południowej), białe, wytrawne, aromatyczne (melon, agrest, cytrusy), w smaku orzeźwiające, owocowe (tropikalna marakuja) z nutką ziołową. Doskonałe jako aperitif, a także do ryb, makaronów, sałatek, owoców morza i pieczonego drobiu.
Półwytrawne wino czerwone o ładnej purpurowej barwie charakterystycznej dla soku z gron\nregionalnego szczepu Mavrud. Urzeka aromatami soczystych wiśni i malin. W smaku\ndelikatne, przyjemne, z miękkim i owocowym finiszem, pozostawiającym przyjemny posmak.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.