Francuski bezalkoholowy napój na bazie dealkoholizowanego białego wina gronowego ze szczepu chardonnay Podawać schłodzony jako orzeźwiający aperitif, a także do sałatek, ryb, białych mięs, deserów. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Czerwone półwytrawne wino o ciemnorubinowych kolorze. W smaku i aromacie wyraziście owocowe i krągłe, z nutką kwiatową i przyjemnym finiszem. Doskonałe do potraw z delikatnych mięs, makaronów i miękkich serów
Wino powstałe z bardzo słodkich, suszonych przez minimum trzy miesiące, ręcznie zbieranych winogron. W ustach intensywne, bogate i miękkie, ujmujące słodyczą dojrzałych tanin i długim, mocno owocowym, posmakiem. Podawać do czerwonych mięs, dojrzałych serów lub solo.
Bardzo dokładnie opracowana receptura wina, łączy w sobie zalety typowych alzackich winorośli, aby zaoferować nam wyjątkowe i pełne aromatów wino. W ustach intensywnie owocowe i mineralne. Idealne na aperitif oraz do surowych warzyw i kiszonej kapusty.
Wino Casa Pecunia Rosato powstało z winogron, które dojrzewały w winnicach na malowniczych wzgórzach Toskanii. Łagodny śródziemnomorski klimat regionu i wyjątkowe terroir sprawiają, że kompozycja wina jest niezwykła. Soczyste aromaty słodkich poziomek, dojrzałych wiśni i żółtych gruszek idealnie komponują się z przyjemnymi nutami grejpfruta. W smaku wino wyjątkowo orzeźwiające i lekkie. Znakomite do drobiu, ryb i owoców morza.
El Sol España to orzeźwiające, różowe wino o jasnomalinowej barwie, lekkim owocowym smaku oraz świeżym aromacie malin i wiśni. El Sol España idealnie pasuje do makaronów, przekąsek, ciast i deserów.\nNajlepiej smakuje schłodzone do temperatury 8-10°C.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.