Wino wyprodukowane z odmian: Tempranillo (95%) i Mazuelo. Leżakowane w dębowych beczkach przez okres 20 miesięcy, a następnie w butelkach ok. 2 lat. Gotowe wino charakteryzuje się znakomitym intensywnym aromatem mocno dojrzałych wiśni, a beczkowanie pozostawia lekki aromat wanilii. Doskonale zrównoważona kwasowość oraz miękkie taniny nadają mu elegancji. Podajemy do mięs z grilla, gulaszy, znakomite do dojrzałych serów oraz długo wędzonych wędlin.
Cin&Cin Fresh Pomegranate to drink Cin&Cin o orzeźwiającym smaku soczystych granatów. Lekki i kobiecy w charakterze. Najlepiej smakuje schłodzony, z kostkami lodu i plasterkiem cytryny!
To wino o ujmującej, intensywnie purpurowej barwie, z głębokimi, kasztanowymi\nrefleksami. Jego wnętrze skrywa bogaty, bardzo złożony bukiet z\nwyczuwalnymi aromatami jagód, dojrzałych czerwonych owoców,\nsuszonych moreli oraz czekolady z dozą subtelnej nuty mięty. W ustach\ndobrze zbudowane, pełne, okrągłe, o długim finiszu.\nSerwować w temperaturze 17\n17°C. Idealny towarzysz czerwonego mięsa, gulaszu i\nserów.
Rewelacyjne czerwone wino stworzone ze szczepów Merlot, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon. Piękna rubinowa barwa. W nosie intensywnie owocowe z delikatną nutą przypraw. Na podniebieniu pełne, wyraziste, z wyczuwalnymi aromatami wiśni, jeżyn i porzeczki. Finisz mocny i długi z subtelną nutą pieprzu i goryczki. Wspaniałe w połączeniu z czerwonymi mięsami, gulaszami i serami.
El Sol España to łagodne, czerwone wino o rubinowej barwie i gładkim owocowym smaku. Wyróżnia je aromat dojrzałych jeżyn i wiśni. El Sol España idealnie pasuje do mięs, wędlin, serów i przekąsek.\n\nTemperatura podawania: 18°C.
Wino o pięknym rubinowym kolorze. Wyczuwalne aromaty czerwonych owoców takich jak jeżyny i wiśnie z subtelną nutką pieprzu na finiszu. Znakomicie pasuje do dziczyznyoraz deski z serami i wędlinami.
Słodkie wino różowe o posmaku wiśni i malin z delikatnym aromatem jaśminu. Idealne do świeżych owoców, deserów, kuchni azjatyckiej i sałatek owocowych. Orzeźwiająco owocowo.
Ręczny zbiór starannie selekcjonowanych i najdojrzalszych kiści. Po oddzieleniu od szypułek jagody są delikatnie tłoczone w prasie pneumatycznej. Fermentacja na naturalnych drożdżach w kadziach ze stali nierdzewnej, w temperaturze 28°C. W celu zachowania w winie naturalnej zawartości cukru i świeżości proces fermentacji jest zatrzymywany poprzez schłodzenie wina. O eleganckim aromacie dojrzałych jeżyn, porzeczki i wiśni. Smak: Świeże, owocowe, skoncentrowane, harmonijne i zrównoważone. Do deserów oraz pikantnych azjatyckich dań.
Kompozycja odmian Garganega Veronese (75%), Chardonnay i Pinot Bianco. Połyskliwa i jasnosłomkowa szata. Bardzo świeże aromaty bogate w nuty kwiatów i owoców. W ustach doskonały balans owoców, kwasowości i nut mineralnych, z przyjemnym, migdałowym finiszem.
The Macallan 12 YO Double Cask dojrzewa w 2 rodzajach beczek. Najpierw w beczkach po sherry z dębu amerykańskiego, a następnie w beczkach po sherry z dębu europejskiego.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
Wysokiej jakości brandy wytwarzana w piwnicach francuskiego producenta. Jest wynikiem doskonałego zestawienia wybornych wódek francuskich oraz stuletniej tradycji produkcji brandy.
Doskonała propozycja na prezent zarówno dla miłośników whisky single malt, jak również dla osób rozpoczynających przygodę z tym trunkiem. W zestawie znajdują się trzy niezwykłe whisky single malt produkowane w Speyside, Szkocja. 12-letnia Glenfiddich (700 ml) o delikatnym smaku świeżej gruszki i kremowym aromacie dębu. Glenfiddich Solera Vat (50 ml) jest 15-letnią whisky single malt o charakterystycznym łagodnym smaku z nutą miodu i rodzynek. Ostatnim skarbem ukrytym w zestawie jest 18-letnia Glenfiddich (50 ml), która łączy w sobie bogaty smak suszonych owoców, daktyli, kandyzowanej skórki pomarańczy oraz elegancką nutę dębiny.