Tradycyjne szczepy regionu, głównie Loureiro, Arinto. Wino o jasnym żółto zielonym kolorze. Aromat orzeźwiający z przewagą owoców tropikalnych i cytryny. W smaku owocowe, krągłe i orzeźwiające. Lekko musujace.
Aperitif ziołowy wyprodukowany według oryginalnej receptury, charakteryzujący się starannie dobraną kompozycją aromatyczną. Intensywna maceracja ziół i korzeni oraz ich długotrwałe leżakowanie stanowią o jego znakomitości i wielkiej popularności.
Wino o radosnej żółtej barwie z zielonymi refleksami. W nosie eleganckie i owocowe, o aromatach przywodzących na myśl cytrusy, brzoskwinie, morele i chrupiące zielone jabłka. Na podniebieniu młode i odświeżające, o subtelnie owocowym smaku i długim czystym finiszu. Idealne letnie wino o średniej zawartości alkoholu, z odrobiną cukru resztkowego i rześką kwasowością. Podawać do owoców morza, ryb i białych mięs.
To młode wino jest kompozycją gron Monastrell, Tempranillo i Syrah. Intensywnie purpurowa barwa, z fioletowymi refleksami. Aromat pełen dojrzałych owoców, w smaku natomiast odnajdziemy dobrą kwasowość, sporo czerwonych owoców i delikatnie słodką taninę. Dobra równowaga i przyjemna soczystość.
Starannie dobrane winogrona zostały poddane specjalnemu procesowi dealkoholizacji próżniowej, w którym zostało pozbawione alkoholu, utrzymując przy tym doskonały aromat.\nPodawać do czerwonego mięsa, dziczyzny, ostrych serów lub na letnie imprezy
Słodkie wino różowe o posmaku wiśni i malin z delikatnym aromatem jaśminu. Idealne do świeżych owoców, deserów, kuchni azjatyckiej i sałatek owocowych. Orzeźwiająco owocowo.
Kompozycja szczepów Tannat (90%) i Merlot (10%). Początkowo dojrzewa przez 2 miesiące w beczkach z dębu amerykańskiego, a następnie w butelce. Głęboki, rubinowy kolor. Aromat harmonijny i kompleksowy oparty na nutach czerwonych owoców (śliwki i wiśni) z dodatkiem moreli i pikantnych akcentów. Wytrawne, pełne wino o mocnym, zrównoważonym smaku. Miękkie, słodkie taniny i elegancka struktura z dobrym finiszem. Znakomite z czerwonymi mięsami, dziczyzną, pieczenią, pikantnymi potrawami, szynką i parmezanem. Temperatura serwowania: 16-20°C.
Wino włoskie, wytrawne o pięknej, intensywnie\nrubinowej barwie. Wspaniale komponuje się z\nostrymi sosami do makaronów, mięsem oraz\ndojrzewającymi serami.\nPodawać w temperaturze 18\n22°C
Czerwone wino naturalnie półsłodkie objęte chronioną nazwą pochodzenia jest produkowane ze szczepu Saperavi, zbieranego w mikrostrefie Kindzmarauli w regionie Kachetia.
Wino ma granatowy kolor, charakteryzuje się harmonijnym aksamitnym smakiem i przyjemnym słodkim finiszem. Wyczuwalne są aromaty jagód i wiśni.
Ikoniczna butelka w porfolio Glenmorangie to THE ORIGINAL,\nuznana na całym świecie z uwagi na swoją kuszącą złożoność\ni kunsztowną finezję. Prawdziwie oryginalna od 1843r. W niej\ncharakterystyczna dla Glenmorangie kwiecista słodycz łączy się\nz wybornymi nutami owocowymi i delikatnymi smakami\nkorzennymi. Francuski ekspert zapachowy zidentyfikował\nw Glenmorangie THE ORIGINAL co najmniej 26 odrębnych\naromatów. Pozwala ona odkryć kalejdoskop smaków, tekstur\ni zapachów, które intrygują podniebienie i rozpalają zmysły.