Wino musujące półsłodkie hiszpańskie wytwarzane tradycyjną metodą wtórnej fermentacji. Ice Cava to niezwykle aksamitny smak z aromatem brzoskwiń, gruszek, kwiatów i tropikalnych owoców. Doskonała do picia w dużym kieliszku na lodzie.
Obszar produkcji: wzgórza Conegliano i Vittorio Veneto, prowincja Treviso oraz gmina Porcia, miejscowość Rondover. Kolor jasno żółty z zielonymi refleksami. Zapach intensywny, niezwykle aromatyczny z bogatymi nutami cytrusów, gruszki, jabłek, miodu i cytryny. W smaku świeże i trwałe z nutami jabłek, brzoskwiń. Idealne jako towarzysz pieczonych skorupiaków, delikatnych przystawek, dorsza, węgorza, wspaniałe jako aperitif.
Napój musujący bezalkoholowy powstały z ręcznie zbieranych\ngron szczepu Muscat d’Alexandrie .\nOrzeźwiający, o drobnych, delikatnych bąbelkach.\nBarwa jasna, krystaliczna, aromat wyraźny, o wyczuwalnych\nnutach cytrusów i owoców tropikalnych; wspaniale oddaje\ncharakter szczepu Muscat.\nW ustach zbalansowane, delikatnie owocowe, gładkie i\norzeźwiające dzięki delikatnym bąbelkom.\nNajlepiej smakuje podane schłodzone do temperatury 4\n66°C.
Wino o kolorze jasno żółtym, przejrzyste i jasne. Intensywne i delikatne w zapachu. Ma przyjemny, harmonijny i gładki posmak. Idealne jako aperitif, pasuje do przystawek, białych mięs i deserów.
Król Saint Louis rządził Francją w średniowieczu, w latach 1226-1270. Przyłączył hrabstwa Loire de Provence do ziem królewskich, co przyczyniło się do rozwoju regionów, w których uprawiana była winorośl. Za to składamy mu hołd. Wino delikatne, owocowe i kwiatowe z wyczuwalnymi cytrusowymi nutami. Wyśmienite i orzeźwiające, z doskonałymi bąbelkami. Idealne jako aperitif.
woda sok jabłkowy (15,6%) z zagęszczonego soku jabłkowego cukier sok truskawkowy (1,8%) z zagęszczonego soku truskawkowego sok aroniowy (1,8%) z zagęszczonego soku aroniowego sok wiśniowy (1,2%) z zageszczonego soku wiśniowego dwutlenek węgla regulator kwasowości - kwas cytrynowy aromat substancja konserwująca - dimetylodiwęglan Zawartość owoców min. 20%
Obliczona wartość odżywcza
na 100ml
Wartosc energetyczna lub skladnik odzywczy w 150 ml (porcja)
Fresco Frizzante Fragola zaskoczy Cię słodkim smakiem truskawki. Połączenie intensywnego aromatu i lekkich bąbelków daje pełną moc orzeźwienia. Jest wyjątkowo odświeżające - doskonałe na niezobowiązujące spotkania. Idealne jako aperitif lub dodatek do deserów. Pij je jak lubisz - w szklance na lodzie, schłodzone w kieliszku lub przez słomkę prosto z butelki.
Cinzano Prosecco D.O.C. to aromatyczne wino musujące, pochodzące z najlepszych winnic w Colline Trevigiane. Jest to młode wino musujące, z żywą pianą i subtelną, ale trwałą perlage
Orzeźwiające wino z Włoch ze zmysłowymi bąbelkami. Pieści zmysły owocowymi nutami jabłek i gruszek. Unikalna butelka sprawi, że każde spotkanie nabierze barw. Idealnie smakuje podane z kostkami lodu.
Hiszpańskie wino musujące półwytrawne wytwarzane od 1887 roku tradycyjną metodą fermentacji butelkowej z wyselekcjonowanych winogron odmian Xarel\'lo, Macabeo i Parellada.
Fiore to finezyjne połączenie szlachetnego włoskiego wina musującego i soku z dojrzewających w słońcu aromatycznych owoców.\nFiore Juicy Straweberry kusi orzeźwiającą słodyczą owocowych nut ze świeżych truskawek, pod którą kryje się spełniona obietnica niepowtarzalnych aromatów lata.\nFiore Juicy Strawberry z lekkością dopełni rozkoszy każdej wolnej chwili, stanowiąc doskonały pretekst do swobodnych spotkań ze znajomymi, których inspiracją są nie tylko słoneczne dni...\nNajlepiej smakuje dobrze schłodzone. Podawaj w temperaturze 6-8°C!
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.