Wino o kolorze jasno żółtym, przejrzyste i jasne. Intensywne i delikatne w zapachu. Ma przyjemny, harmonijny i gładki posmak. Idealne jako aperitif, pasuje do przystawek, białych mięs i deserów.
Wino o kolorze jasno żółtym, przejrzyste i jasne. Intensywny i delikatny bukiet z aromatem owocowym. Ma przyjemny, harmonijny i gładki posmak. Idealne jako aperitif, pasuje do przystawek, białych mięs i deserów.
Delikatnie wytrawne włoskie wino musujące pochodzące z regionu Veneto. Wino\no jasnozłotej barwie i niezwykle świeżych, owocowych aromatach, które zapewniają idealne\norzeźwienie i niezwykle przyjemny, utrzymujący się posmak. Powstało ze szczepu Glera,\ndawniej nazywanego Prosecco – nazwa szczepu winorośli Prosecco została wycofana z użycia,\naby zagwarantować unikalność win z chronionego regionu pochodzenia Prosecco.
Winogrona Glera rosną na skąpanych w słońcu wzgórzach otaczających wioskę Prosecco. Dojrzewają w idealnym klimacie, a orzeźwiający posmak jabłek i tymianku jest jak świeża bryza w letnie upały. Od 2009 roku nazwa Prosecco jest zastrzeżona dla win musujących z regionów Veneto i Friuli. Dzięki temu produkty opatrzone tą nazwą są jednoznacznie kojarzone z wysoką jakością. MARTINI® Prosecco jest jednym z nielicznych przedstawicieli prawdziwego włoskiego wina musującego. Aromat: świeże kwiaty, jabłkowa nuta, gruszka, banan Smak: wspaniale wytrawny, zbalansowany z nutą świeżych owoców Finish: delikatnie ziołowy
Słomkowożółty z zielonymi refleksami Zapachy przypominające kwiaty akacji, jabłka i brzoskwinie. Wino wytrawne musujące o delikatnej i długotrwałej świeżości. Harmonijny z przyjemną kwaskowatością. Znakomite jako aperitif oraz do przystawek.
Cinzano Prosecco D.O.C. to aromatyczne wino musujące, pochodzące z najlepszych winnic w Colline Trevigiane. Jest to młode wino musujące, z żywą pianą i subtelną, ale trwałą perlage
Prosecco Spumante Extra Dry o jasnoróżowym kolorze z delikatnymi i trwałymi bąbelkami. Przyjemny i pachnący bukiet owocowy z wyczuwalnym aromatem truskawek wraz z nutami kwiatowymi, daje idealne orzeźwienie i rześkie zakończenie. Szczególnie sprawdzi się jako doskonały aperitif. Pamiętaj podawać je mocno schłodzone.
Znakomite włoskie wino musujące, wytrawne z regionu Treviso wytwarzane z białej odmiany winogron Glera (Prosecco), to niezwykła świeżość smaku z subtelnie wyczuwalną nutą miodu, o przyjemnym smaku lukrecji i akacji, dojrzałego jabłka i białej brzoskwini. Doskonale smakuje jako aperitif a także świetnie orzeźwia w połączeniu z sokiem z pomarańczy lub innych owoców. Piwnice Mionetto założone w 1887 przez Francesco Mionetto w małej wiosce Valdobbiadene są symbolem jakości od ponad 130 lat. W samym sercu regionu Prosecco, Mionetto produkuje wyjątkowe wina, które cieszą podniebienia konsumentów na całym świecie ulubiona marką Mionetto Prosecco. Odkryj włoski styl życia z Mionetto Prosecco.
Lamia Prosecco to wyjątkowe wino musujące, które przenosi nas w podróż do słonecznej Italii. To wino wyróżnia się jasnym, słomkowym kolorem i delikatnymi bąbelkami. Oferuje świeże, owocowe aromaty z dominującymi nutami jabłek, gruszek i białych kwiatów. Lamia Prosecco zachwyca lekkim, harmonijnym smakiem, z wyraźną kwasowością i przyjemnym finiszem. Jest doskonałym wyborem na aperitif, towarzysza celebracji i specjalnych okazji. Lamia Prosecco doskonale komponuje się z przystawkami, owocami morza i deserami. To wino przynosi radość i świeżość każdemu kieliszkowi. Ciesz się chwilą i podziel się Lamia Prosecco z bliskimi osobami.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.