Słodka i uboga w alkohol, ta świeża, musująca perła jest wyrazem terytorium. Wykonany w 100% z białych winogron Moscato, jego elegancki i bogaty bukiet opowiada o wspólnie spędzonych chwilach, takich jak popołudnia spędzane z przyjaciółmi i rodziną. Kwiatowo-owocowo-zielne z nutami szałwii, białej brzoskwini, akacji i delikatnego miodu.
woda sok jabłkowy (15,6%) z zagęszczonego soku jabłkowego cukier sok wiśniowy (4,5%) z zagęszczonego soku wiśniowego sok aroniowy (1,8%) z zagęszczonego soku aroniowego dwutlenek węgla regulator kwasowości - kwas cytrynowy aromat substancja konserwująca - dimetylodiwęglan Zawartość owoców min. 21%
Obliczona wartość odżywcza
na 100ml
Wartosc energetyczna lub skladnik odzywczy w 150 ml (porcja
Hiszpańskie wino musujące półwytrawne wytwarzane od 1887 roku tradycyjną metodą fermentacji butelkowej z wyselekcjonowanych winogron odmian Xarel\'lo, Macabeo i Parellada.
Wino o kolorze jasno żółtym, przejrzyste i jasne. Intensywny i delikatny bukiet z aromatem owocowym. Ma przyjemny, harmonijny i gładki posmak. Idealne jako aperitif, pasuje do przystawek, białych mięs i deserów.
Orzeźwiające wino z Włoch ze zmysłowymi bąbelkami. Pieści zmysły owocowymi nutami jabłek i gruszek. Unikalna butelka sprawi, że każde spotkanie nabierze barw. Idealnie smakuje podane z kostkami lodu.
Produkowany od 1856 roku. Klasyczne, wytrawne, najwyższej jakości wino musujące z Niemiec. Wina Henkell Trocken wytwarzane w niewielkich ilościach, ręcznie i z własnych winogron. Dojrzewają w tradycyjny sposób w piwnicach Henkell Wina Henkell Trocken wytwarzane w niewielkich ilościach, ręcznie i z własnych winogron. Nawet najmniejszej uroczystości Henkell Trocken nada niepowtarzalny, uroczysty klimat.
W kieliszku wino prezentuje bladożółty kolor z zielonymi odcieniami, wypełniony drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży, z wyraźnymi nutami zielonych owoców. Zrównoważone w smaku, kremowe, pozostawiające elegancki posmak. Po starannej selekcji winogron ta Cava jest wytwarzana zgodnie z tradycyjnymi metodami. Druga fermentacja następuje już po zabutelkowaniu, a butelki starzeją się w piwnicach znajdujących się w Sant Sadurni d’Anoia, w samym sercu regionu Cava. Wino odpowiednie dla wegan i wegetarian.
Mia Sparkling Moscato łączy w sobie świeżość i pełnię, tworząc zachęcające i eleganckie wino. Ma wspaniały owocowy aromat z nutami kwiatowymi. Równowaga słodyczy i kwasowości tworzy pyszne, musujące wykończenie.
Cin&Cin Semi Dolce Rosso to wino musujące powstające z wyselekcjonowanych win fermentowanych metodą „fermentazione a freddo\". To one dają Cin&Cin lekkość i świeżość typową dla klasycznych„spumanti\". Schłodzone smakuje najlepiej.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.