-
`
PICCOLO JAGODOWE 0.75L
Składniki
woda, sok jabłkowy (13,2%) z zagęszczonego soku jabłkowego, cukier, sok aroniowy (6,7%) z zagęszczonego soku aroniowego, dwutlenek węgla, sok jagodowy (0,3%) z zagęszczonego soku jagodowego, regulator kwasowości - kwas cytrynowy, aromat, substancja konserwująca - dimetylodiwęglan, Zawartość owoców min. 20%
Wartości odżywcze
w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 203 kJ / 48 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 11,8 g |
- w tym cukry | 11,3 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0,03 g |
Polecane na prezent
Johnnie Walker Double Black...
Cardenal Mendoza Brandy 700...
Nikka Coffey Malt
Unikalna single grain whisky, która została wyprodukowana w 100% ze słodowanego jęczmienia i była destylowana przy użyciu znajdujących się w destylarni Miyagikyo aparatów Coffey’a zwykle używanych do produkcji whisky zbożowych. Do 2014 roku Nikka Coffey Malt była wypuszczana tylko okazjonalnie w postaci Single Cask whisky. W nosie świeża i cytrusowa, pełna aromatów dojrzałych gruszek, cytryn i wanilii. W ustach wyrazista i intensywna. Mocno wyczuwalny cynamon, świeżość owoców cytrusowych, kawa, praliny, ciasto z rumem i waniliowy krem. Finisz długi z nutami śliwek i lukrecji. Fascynujący eksperyment, który udał się lepiej niż ktokolwiek mógł przypuszczać.