-
`
Piccolo Arbuz 750 ml
Składniki
woda
sok jabłkowy (19,0%) z zagęszczonego soku jabłkowego
cukier
sok arbuzowy (15%) z zagęszczonego soku arbuzowego
dwutlenek węgla
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
aromat
koncentrat słodkiego ziemniaka i marchwi
substancja konserwująca - dimetylodiweglan
Zawartość owoców min. 20%
Obliczona wartość odżywcza
na 100ml | Wartość energetyczna lub składnik odżywczy w 150 ml (porcja) | ||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 189 | 284 | |
Wartość energetyczna (kcal) | 45 | 67 | |
Tłuszcz (g) | 0 | 0 | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0 | 0 | |
Węglowodany (g) | 10.8 | 10.6 | |
w tym cukry (g) | 16 | 16 | |
Białko (g) | 0 | 0 | |
Sól (g) | 0.03 | 0.05 |
Polecane na prezent
Jägermeister Likier ziołowy...
Cardenal Mendoza Brandy 700...
Nikka Coffey Malt
Unikalna single grain whisky, która została wyprodukowana w 100% ze słodowanego jęczmienia i była destylowana przy użyciu znajdujących się w destylarni Miyagikyo aparatów Coffey’a zwykle używanych do produkcji whisky zbożowych. Do 2014 roku Nikka Coffey Malt była wypuszczana tylko okazjonalnie w postaci Single Cask whisky. W nosie świeża i cytrusowa, pełna aromatów dojrzałych gruszek, cytryn i wanilii. W ustach wyrazista i intensywna. Mocno wyczuwalny cynamon, świeżość owoców cytrusowych, kawa, praliny, ciasto z rumem i waniliowy krem. Finisz długi z nutami śliwek i lukrecji. Fascynujący eksperyment, który udał się lepiej niż ktokolwiek mógł przypuszczać.