Linia Canari to słodkie likiery, które kuszą wspaniałym smakiem, kokietują aromatem i kremową konsystencją. Swój doskonały smak zawdzięczają specjalnej recepturze oraz wykorzystaniu naturalnych składników. Doskonałe w czystej postaci oraz jako dodatek do lodów i koktajli.
Jack Daniel’s Honey to oryginalna propozycja whiskey w zupełnie nowej odsłonie. Prezentowany trunek stworzony został na bazie klasycznej i dobrze znanej whiskey Jack Daniel’s Old No. 7 z dodatkiem unikalnego likieru miodowego wyprodukowanego przez tę samą destylarnię. Jedyny w swoim rodzaju Jack urzeka aromatem naturalnego miodu skutecznie zapraszając do degustacji.
Amaretto Diletto to likier migdałowy, znany od 1525 roku w Saronno, we Włoszech. Zawiera pestki moreli, migdały, gorzkie migdały, przyprawy, ale też wanilię i oliwki. Bardzo popularny w barach, jako składnik wielu koktajli.
Oryginalny likier czekoladowy z nutą wiśniową. Niezwykłe połączenie wyjątkowych polskich smaków: aksamitnej czekolady E. Wedel, szlachetnej polskiej wódki Chopin oraz soczystych wiśni. Swój niepowtarzalny smak likier zawdzięcza zastosowaniu najwyższej jakości, starannie dobranych naturalnych składników - wódki wytwarzanej z żyta wg tradycyjnych receptur, najwyższej jakości czekolady przygotowywanej przez Maestro Czekolady oraz aromatycznego soku z wiśni.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.