Czerwono-bursztynowy likier o słodkim, lekko gorzkawym smaku, wytwarzany głównie z użyciem migdałów według oryginalnej receptury z 1851 roku polegającej na rzadko stosowanej metodzie infuzji alkoholu z ciasteczkami Amaretti. Amaretto Lazzaroni produkowany we Włoszech w Saronno jest jednym z dwóch likierów sklasyfikowanych jako Amaretto premium. Jest doskonałym, podstawowym składnikiem wielu koktajli.
Linia Canari to słodkie likiery, które kuszą wspaniałym smakiem, kokietują aromatem i kremową konsystencją. Swój doskonały smak zawdzięczają specjalnej recepturze oraz wykorzystaniu naturalnych składników. Doskonałe w czystej postaci oraz jako dodatek do lodów i koktajli.
Cointreau Noir to unikalne połączenie tradycyjnego likieru Cointreau i koniaku Remy Martin. Orzeźwiający smak pomarańczy połączony z aksamitnie gładką nutą koniaku. \nOryginalna receptura wzbogacona o macerację orzechów włoskich oraz migdałów zapewnia jeszcze bardziej wyrafinowane aromaty i złożoność trunku.
„Herba Devynia. Original“ jest kolejnym przedstawicielem rodziny, opartym na tradycji z nutką nowoczesności. Ten trunek, to jedyna w swoim smaku równowaga ziół i przypraw opartych na specjalnej recepturze opracowanej przez ekspertów „Stumbras”. Wyróżnia się wspaniałym ciemnozielonym kolorem, bogatym słodkim smakiem i aromatem. Cechy te zostały docenione przez konsumentów oraz członków jury na wielu międzynarodowych konkursach. Nic dziwnego, że nalewka ta jest numerem 1 na Litwie.
Amaretto Diletto to likier migdałowy, znany od 1525 roku w Saronno, we Włoszech. Zawiera pestki moreli, migdały, gorzkie migdały, przyprawy, ale też wanilię i oliwki. Bardzo popularny w barach, jako składnik wielu koktajli.
Baileys Original to delikatny, a zarazem wyrazisty i słodki likier, który łączy smak irlandzkiej whiskey Bushmills oraz najlepszej śmietanki, kakao i wanilii.
Klasyczny likier kawowy z 40-letnią tradycją produkcji. Zachwyca aromatem świeżo parzonej kawy i migdałów. Gotowy do spożywania w czystej postaci, ale także z kawą, herbatą, lodami lub w koktajlach.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.