Gęsty rubinowy kolor. Nos jest bogaty w leśne jagody, przyprawy, cynamon, wanilię i skórę. W smaku gęsty, z umiarkowanymi taninami i długim finiszem. Znakomite do makaronów, pieczeni oraz potraw z grilla.
Familia Torres, jako światowy lider dealkoholizacji wina, stworzył Natureo - najwyższej jakości szczepowe wino bezalkoholowe. Połyskująca, rubinowa szata oraz subtelny, owocowy aromat (czerwone śliwki, wiśnie). Na podniebieniu gładkie, zmysłowe i lekko słodkie. Wspaniałe w towarzystwie makaronów, pieczeni i dziczyzny.
Wino wytrawne, zbudowane w 100% ze szczepu Muscat, o jasnosłomkowej barwie\nz intensywnymi aromatami dojrzałych gruszek i soczystych zielonych jabłek. W smaku\norzeźwiające, dobrze zbalansowane, o przyjemnej kwasowości oraz świeżym owocowokwiatowym\nfinale.
Głęboka, przejrzsyta barwa z intensywnym aromatem dojrzałych czerwonych owoców, wiśni, malin, kawy z dotykiem pieprzu. W smaku bardzo eleganckie z nutą przypraw, czekolady i śliwki. Doskonały towarzysz grillowanych mięs, twardych serów, drobiu, czerwonych mięs i makaronów. Sugerujemy spożywać w temp. 18 st C.
Wino skomponowane ze szczepu Sylvaner. Bardzo lekkie, świerze i owocowe. W ustach wyczuwalne aromaty owoców cytrusowych w połączeniu z nutami świeżo skoszonej trawy. Idealny towarzysz dla owoców morza, skorupiaków, ostryg, ryb, pasztetów, sałatek i wędlin.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.