Głęboki kolor. Aromat intensywny i złożony z nutą dojrzałych owoców, kwiatów i przypraw. W smaku bogate, pełne i dobrze zbudowane. Długi finisz. Doskonałe do gulaszy i grillowanych mięs.
Moscato Rose to dobrze zrównoważone wino o aromacie świeżych malin i truskawek. Bukiet: Świeża, pachnąca malina i truskawka aromaty z nutami gruszki. Podniebienie: Lekkie i orzeźwiające, letnie smaki jagód, z aromatami sorbetowymi. Delikatny styl frizzante jest zrównoważony słodyczą owoców.
Słodkie wino deserowe o podwyższonej zawartości alkoholu, tradycyjnie wytworzone\nwyłącznie z gron Cabernet Sauvignon. Wyróżnia się rubinowym kolorem i owocowym\nbukietem z charakterystycznymi nutami suszonych śliwek, czekolady i miodu. Pełny, krągły\nsmak oraz długi finisz. Oryginalny mołdawski Kagor, występujący obecnie pod nazwą\nPastoral, aby uniknąć mylenia go z francuskim winem z regionu Cahors, od którego wywodzi\nsię jego pierwotna nazwa.
Familia Torres, jako światowy lider dealkoholizacji wina, stworzył Natureo - najwyższej jakości szczepowe wino bezalkoholowe. Połyskująca, rubinowa szata oraz subtelny, owocowy aromat (czerwone śliwki, wiśnie). Na podniebieniu gładkie, zmysłowe i lekko słodkie. Wspaniałe w towarzystwie makaronów, pieczeni i dziczyzny.
Znakomite, delikatne wino zbudowane z gron Fernao Pires (60%), Arinto (30%) i Moscatel (10%). Świeże aromaty owoców tropikalnych i cytrusów z akcentami marakui. W ustach rześkie, krągłe, lekko mineralne i bardzo przyjemne. Idealne do przystawek, grillowanych ryb, skorupiaków i białych mięs.
Wytrawne wino wytworzone z idealnego połączenia szczepów Cabernet Sauvignon oraz Rara\nNeagră. Urzekającym swym rubinowym kolorem i intensywnym aromatem z wyraźnie\ndominującymi owocami leśnymi. W smaku dobrze zbalansowane, aksamitne z przyjemnie\newoluującym, delikatnie wytrawnym, owocowym finiszem.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.