Aromat puddingu z letnich owoców, morwy i czarnego pieprzu. Podniebienie oferuje nuty wanilii i czekolady. Eleganckie, z długim finiszem. Podawać z jagnięciną, pieczonymi jarzynami i twardymi serami.
Wspaniałe połączenie szczepów Syrah i Grenache. Wyjątkowe terroir znajdujące się na płaskowyżu Aumelas z wapienną glebą, nadają winu aromat czarnych owoców, kakaa w połączeniu z subtelną nutą zarośli. Podniebienie jest pikantne i skoncentrowane, z jedwabistymi taninami i delikatnie słodkawym, waniliowym zakończeniem. Świetnie pasuje do grillowanej wołowiny i dziczyzny w sosie.
Wytrawne, czerwone wino o bogatym aromacie dojrzałych jeżyn, z nutą gałki muszkatołowej. Łagodne i aksamitne w smaku. Doskonale współgra z jagnięciną, wołowiną, a także z makaronem i twardymi serami.
Wino charakteryzuje się intensywnym, rubinowym kolorem oraz egzotycznym bukietem aromatycznym.Dominują nuty dojrzałych owoców, takich jak jeżyny i śliwki, z subtelnymi akcentami lukrecji, przypraw i ziół charakterystycznych dla regionu Doliny Bekaa .
Na podniebieniu Le Prieuré jest średnio pełne, z dobrze zintegrowanymi taninami i przyjemną gładkością.Brak kontaktu z drewnem pozwala na wyeksponowanie świeżości owoców oraz złożoności przyprawowych, co sprawia, że wino jest eleganckie i łatwe do picia .
Lekkie białe wino\nCarlo Rossi tworzymy z pasją i starannością z winogron dojrzewających w słonecznych winnicach Kalifornii, którym zawdzięcza swoją pełnię smaków i aromatów. Delektuj się naszym wyrazistym białym winem po schłodzeniu - twoi przyjaciele zakochają się w jego smaku! Idealne osobno, ale także jako dodatek do posiłków.
Czerwone wytrawne wino o ciemnoczerwonej barwie z fioletowymi niuansami. Aromaty czarnej porzeczki i wiśni z nutami przypraw i wanilii. Dobra struktura, okrągłe i łagodne taniny oraz miły finisz. Idealnie pasuje do serów, dań z wieprzowiną i dziczyzną. Serwować w temperaturze 18-20°C.
Śliczna szata z jasnymi niuansami, bardzo przyjemnym owocowo-kwiatowym bukietem i wyjątkowo orzeźwiającą lekkością na podniebieniu. Świetnie komponuje się z sałatkami, surowymi warzywami i rybami. Znakomicie sprawdzi się również jako aperitif.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.