Białe wino reńskie, o łagodnym, lekkim, półwytrawnym smaku i eleganckim bukiecie. Określane jest jako wino szczególnie wysokiej jakości \"Qualitätswein mit Prädikat”. Doskonałe do przystawek, potraw z drobiu i ryby
Delikatne półwytrawne czerwone wino o wyjątkowym, owocowym aromacie. Produkowane jest z ręcznie zbieranych i starannie selekcjopnowanych winogron pochodzących ze słonecznej Doliny Róż.
Półwytrawne wino o rubinowej barwie. W winnicach położonych wysoko na zboczach\nAndów, chłodne noce zapewniają winogronom świeżość i miękkość. Tropikalne ciepło\npustyni Atakama ochładzane przez przyjemną bryzę znad Pacyfiku daje bogactwo aromatów\nczerwonych owoców i delikatną słodycz na finiszu.
Gaia to według mitologii greckiej matka ziemia z której wszystko się narodziło. Niezwykle ważne jest żyć w zgodzie z naturą i harmonii z przyrodą. Wino ecoGAIA jest produktem w pełni ekologicznym, wytworzonym przy użyciu naturalnych metod produkcji, ze szczególną troską o ziemię z której wzrasta winorośl. Wino ecoGAIA ROSE jest bogate w owocowe aromaty dojrzewających jagód połączonych z subtelnymi nutami kwiatowymi. Charakteryzuje się świeżością i przyjemną naturalną kwasowością, dzięki czemu jest niezwykle aromatyczne orzeźwiające w smaku. Doskonałe jako aperitif lub jako uzupełnienie potraw z białego mięsa i owoców morza.
Cechy wina: greckie, jakościowe z regionu Patras (Peloponez), białe, półsłodkie Szczepy winogron: rhoditis Do deserów, wątróbek, ryb, białego mięsa, drobiu, a także jako aperitif
Wino o ciemnoczerwonej barwie z fiołkowymi tonami. W aromacie\ndominują czarne i czerwone jagody i trufle. Miękki, delikatny smak\nz długim owocowym finiszem. Doskonałe w kompozycji z\nwarzywami z grilla, czerwonym mięsem oraz serami.\nSerwować w temp. około 17⁰ C.
Wino to zaskakuje atrakcyjnymi refleksami zieleni w kieliszku. W nosie odczuwamy aromaty cytrusów i jabłek. Delikatne a zarazem świeże wino, które czaruje nas równowagą pomiędzy nutami owoców a delikatną kwasowością. Najlepiej komponuje się z przystawkami, rybami i owocami morza.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.