Cinzano Pinot Chardonnay pochodzi z naturalnej fermentacji specjalnie wyselekcjonowanych winogron Pinot i Chardonnay, które zapewniają ekskluzywny musujący brut o aromatycznym i owocowym smaku.
Przy produkcji Dorato dbamy o jakość składników staranną kontrolę fermentacji. Klarowność i wyjątkowy bukiet docenisz degustując schłodzone do temperatury 8°C.
Wino musujące o jasnożółtej, klarownej barwie. Zapach zdominowany przez nuty owocowe i aromaty wypieków. Usta pełne i obfite, wyważone pomiędzy słodyczą a owocowością. Świeżość wina zosaje doceniona jako aperitif lub pijąc do deserów
Naturalnie fermentowane białe wino musujące, sporządzone z winogron muscat. Pachnące róże mieszają się z gałką muszkatołową, tworząc zrównoważoną i soczystą paletę. Harmonijnie współgra z deserami i słodkimi dojrzałymi owocami. Doskonale smakuje też bez dodatków.
Wino musujące półsłodkie hiszpańskie wytwarzane tradycyjną metodą wtórnej fermentacji. Ice Cava to niezwykle aksamitny smak z aromatem brzoskwiń, gruszek, kwiatów i tropikalnych owoców. Doskonała do picia w dużym kieliszku na lodzie.
Mia Sparkling Moscato łączy w sobie świeżość i pełnię, tworząc zachęcające i eleganckie wino. Ma wspaniały owocowy aromat z nutami kwiatowymi. Równowaga słodyczy i kwasowości tworzy pyszne, musujące wykończenie.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.