Przy produkcji Dorato dbamy o jakość składników i staranną kontrolę procesu fermentacji. Klarowność i wyjątkowy bukiet docenisz degustując schłodzone do temperatury 8°C.
Przy produkcji Dorato dbamy o jakość składników staranną kontrolę fermentacji. Klarowność i wyjątkowy bukiet docenisz degustując schłodzone do temperatury 8°C.
Napój musujący bezalkoholowy powstały z ręcznie zbieranych\ngron szczepu Muscat d’Alexandrie .\nOrzeźwiający, o drobnych, delikatnych bąbelkach.\nBarwa jasna, krystaliczna, aromat wyraźny, o wyczuwalnych\nnutach cytrusów i owoców tropikalnych; wspaniale oddaje\ncharakter szczepu Muscat.\nW ustach zbalansowane, delikatnie owocowe, gładkie i\norzeźwiające dzięki delikatnym bąbelkom.\nNajlepiej smakuje podane schłodzone do temperatury 4\n66°C.
Znakomite włoskie wino musujące, wytrawne z regionu Treviso wytwarzane z białej odmiany winogron Glera (Prosecco), to niezwykła świeżość smaku z subtelnie wyczuwalną nutą miodu, o przyjemnym smaku lukrecji i akacji, dojrzałego jabłka i białej brzoskwini. Doskonale smakuje jako aperitif a także świetnie orzeźwia w połączeniu z sokiem z pomarańczy lub innych owoców. Piwnice Mionetto założone w 1887 przez Francesco Mionetto w małej wiosce Valdobbiadene są symbolem jakości od ponad 130 lat. W samym sercu regionu Prosecco, Mionetto produkuje wyjątkowe wina, które cieszą podniebienia konsumentów na całym świecie ulubiona marką Mionetto Prosecco. Odkryj włoski styl życia z Mionetto Prosecco.
Cinzano Gran Dolce to słodkie, lekkie i musujące wino musujące, które jest otrzymywane z najszlachetniejszych winogron, z wybranych winnic we Włoszech.
Fresco Frizzante charakteryzuje się bardzo łagodnym i zbalansowanym smakiem. Jest uniwersalne i odświeżające - doskonałe na wszystkie okazje, również na niezobowiązujące spotkania i letnie wieczory. Fresco Frizzante to idealne dopełnienie lekkich przekąsek i potraw kuchni śródziemnomorskiej. Jego pełne walory docenisz, serwując schłodzone do temperatury ok. 10°C.
Delikatnie wytrawne włoskie wino musujące pochodzące z regionu Veneto. Wino\no jasnozłotej barwie i niezwykle świeżych, owocowych aromatach, które zapewniają idealne\norzeźwienie i niezwykle przyjemny, utrzymujący się posmak. Powstało ze szczepu Glera,\ndawniej nazywanego Prosecco – nazwa szczepu winorośli Prosecco została wycofana z użycia,\naby zagwarantować unikalność win z chronionego regionu pochodzenia Prosecco.
Wino musujące o lśniącej, słomkowożółtej barwie i zielono-złotych refleksach pobudzanych\nenergicznymi koralami bąbelków. Na nosie młode, o delikatnym wiosennym aromacie\npełnym świeżości owoców cytrusowych, nutami migdałów i tostowych. W smaku bardzo\nwytrawne, eleganckie, zrównoważone i świeże.
W kieliszku wino prezentuje bladożółty kolor z zielonymi odcieniami, wypełniony drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży, z wyraźnymi nutami zielonych owoców. Zrównoważone w smaku, kremowe, pozostawiające elegancki posmak. Po starannej selekcji winogron ta Cava jest wytwarzana zgodnie z tradycyjnymi metodami. Druga fermentacja następuje już po zabutelkowaniu, a butelki starzeją się w piwnicach znajdujących się w Sant Sadurni d’Anoia, w samym sercu regionu Cava. Wino odpowiednie dla wegan i wegetarian.
Uosobienie elegancji, efekt współpracy MARTINI® i winiarzy, perliste arcydzieło w odcieniach różu. Półwytrawne wino musujące o kuszącym aromacie, z wyczuwalnymi nutami malin i dzikiej róży. Doskonale sprawdzi się jako aperitif lub na pikniku w gronie znajomych. Elegancja w najczystszej postaci. Harmonijne połączenie wyrazistego smaku, delikatnych kwiatowych nut, lekkiej słodyczy i zrównoważonej kwasowości. Aromat: wspaniała, kwiatowa nuta z domieszką poziomki, maliny Smak: półwytrawny, urzekający, kwiatowo-owocowy, świetnie zbalansowany Finisz: dzika róża
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.