Cydr Lubelski jest cydrem naturalnym. \nWytwarzany jest ze świeżo wyciśniętego soku z polskich jabłek, w procesie naturalnej fermentacji. Dzięki temu osiąga świeży i naturalny smak. Najlepiej smakuje schłodzony.\nIdealna propozycja dla miłośników lekkich i orzeźwiających alkoholi.\nNie zawiera żadnych barwników i aromatów. Nie jest wytwarzany z koncentratu. Produkt bezglutenowy.
Ciociosan Classico swą unikalność zawdzięcza tradycyjnej recepturze, wykorzystującej ekstrakt ze starannie dobranej kompozycji 22 włoskich ziół, która nadaje wermutowi delikatny rozpoznawalny aromat. Ciociosan Classico wyróżnia się ponadto subtelniejszym, aksamitnym półsłodkim smakiem. Ceniony jest jako komponent niezliczonej liczby drinków i koktajli Doskonale smakuje również w czystej postaci, np. z lodem i plasterkiem cytryny.
Sheridan\'s to unikalne zestawienie 2 likierów: śmietankowego oraz kawowego, połączonego z irlandzką whiskey. Ta wyjątkowa kombinacja, a także najwyższa jakość składników każdego z likierów sprawia, że tak wielu konsumentów docenia jego smak na całym świecie. Sheridan\'s to jeden z likierów najczęściej wybieranych na prezent ze względu na swoje oryginalne, niepowtarzalne opakowanie.
Królowa wermutów. Znana w przeszłości jako Bianchissimo, czyli „najbielsza”. Z wyczuwalnymi subtelnymi nutami wanilii. Dzięki wielu nagrodom zdobytym od 1910 roku oraz zadowoleniu konsumentów „Biała dama z Pessione” stała się powszechnie rozpoznawalnym i uznanym trunkiem. Niewinność Bianco skrywa bogactwo smaku. Wyjątkową bazę smakową z winogron Trebbiano dopełniają wyciągi z aromatycznych ziół i kwiatów.
Sheridan\'s to unikalne zestawienie 2 likierów: śmietankowego oraz kawowego, połączonego z irlandzką whiskey. Ta wyjątkowa kombinacja, a także najwyższa jakość składników każdego z likierów sprawia, że tak wielu konsumentów docenia jego smak na całym świecie. Sheridan\'s to jeden z likierów najczęściej wybieranych na prezent ze względu na swoje oryginalne, niepowtarzalne opakowanie.
Półsłodka, intensywnie owocowa nalewka na bazie wyciągu z dojrzałej żurawiny ze szlachetnym dodatkiem aromatycznego tymianku. Receptura stworzona w hołdzie tradycji staropolskich nalewek - kordiałów wytwarzanych do XVI wieku w Polsce.
Lodowe, białe, słodkie. W temperaturze -5°C świeżo tłoczony sok przemienia się w esencję, z której podczas fermentacji powstaje prawdziwy winiarski rarytas. Najlepiej łączyć z serami pleśniowymi i delikatnymi deserami. Podawać schłodzone.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.