Lodowe, białe, słodkie. W temperaturze -5°C świeżo tłoczony sok przemienia się w esencję, z której podczas fermentacji powstaje prawdziwy winiarski rarytas. Najlepiej łączyć z serami pleśniowymi i delikatnymi deserami. Podawać schłodzone.
Znakomity cydr Les Goelleries wyprodukowany wyłącznie z czystego soku jabłkowego. W smaku wytrawny, o odpowiednio zrównoważonej kwasowości. Doskonały na każdą okazję. Świetny na aperitif oraz do mięs, ryb i serów.
Perry Miłosławski to klasyczny perry o wyjątkowo delikatnym i szlachetnym smaku, który zawdzięcza gruszkom z polskich sadów. Po przelaniu do szklanki, urzeka naturalną barwą i aromatem dojrzałej gruszki. W smaku lekki, słodko - kwaskowy oraz przyjemnie musujący. Wspaniały aromat i wyjątkowy smak sprawiają, że jest to wyborna propozycja na wiele okazji.
Cydr Lubelski jest cydrem naturalnym. \nWytwarzany jest ze świeżo wyciśniętego soku z polskich jabłek, w procesie naturalnej fermentacji. Dzięki temu osiąga świeży i naturalny smak. Najlepiej smakuje schłodzony.\nIdealna propozycja dla miłośników lekkich i orzeźwiających alkoholi.\nNie zawiera żadnych barwników i aromatów. Nie jest wytwarzany z koncentratu. Produkt bezglutenowy.
Cydr Lubelski jest cydrem naturalnym. Wytwarzany jest ze świeżo wyciśniętego soku z polskich jabłek, w procesie naturalnej fermentacji. Dzięki temu osiąga świeży i naturalny smak. Nie zawiera żadnych barwników i aromatów. Nie jest wytwarzany z koncentratu.
Jednoodmianowy Cydr Lubelski Antonówka Niefiltrowany wytwarzany jest ze szlachetnej odmiany jabłek - antonówki. Świeżo tłoczony sok wraz z aromatycznym miąższem antonówki został poddany fermentacji w niskiej temperaturze. Po zakończeniu fermentacji i leżakowania cydr nie był filtrowany. Naturalny cydr wytwarzany w 100% ze świeżo tłoczonego soku, z polskich jabłek, nie z koncentratu. Nie zawiera barwników i aromatów.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.