Biała wódka smakowa zestawiona ze spirytusu zbożowego, destylatów śliwkowych i jabłkowych oraz nalewów na dziką różę, wanilię, ziarno owsa i rodzynki. Efektem jest wyjątkowa, krystaliczna wódka z łagodnym dotknięciem owocu.
Nemiroff De Luxe to ulepszona wersja Nemiroff Premium, produkowana z najdroższego spiritusu LUX poddawana aż 11 stopniowej filtracji. Nemiroff De Luxe powstaje dzięki połączeniu spiritusy LUX z znakomitą wodą artezyjską oraz kwiatem lipy. Dzięki czemu wódka uzyskuje pełen harmonii, aksamitny smak.
PURE – to najczystsza wódka z rodziny STUMBRAS VODKA. Produkujemy ją spokojnie, bez pośpiechu – jest to praca wymagająca wiele staranności i cierpliwości. Dokładnie filtrując każdą kroplę, uzyskujemy czysty smak – miękki jak aksamit, nieskazitelny aromat – wyraźny i delikatny, idealną barwę – o przejrzystości kryształu.
Receptury wszystkich wódek smakowych Stumbras zostały stworzone w oparciu o receptury przekazywane z pokolenie na pokolenie. Nieodzownym ich składnikiem są naturalne soki wzbogacone ręcznie wkładanymi kawałkami owoców.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.