Mocno owocowe wino, z wyczuwalnymi akcentami jagód i jeżyn. Sposób uprawy winogron oraz pogoda w regionie sprawiają, że jest bardzo złożone i zaskakuje swoją głębią. Najlepiej podawać z białymi mięsami, pizzą i makaronami.
Doskonałe wino łączące dwa szczepy: Merlot (75%) i Cabernet Franc (25%). W nosie wyczuwalne aromaty śliwek, wiśni, lukrecji i przypraw. Usta pełne owoców, uzupełnione delikatną nutą wanilii z wygładzoną taniną. Świetne do pieczonych mięs i serów.
Rewelacyjne wino o pięknej rubinowej barwie z delikatnymi fioletowymi refleksami. W nosie wyczuwalne aromaty czarnych owoców. Pełne i gęste podniebienie z dobrą długością na finiszu. Świetne w połączeniu z dziczyzną, stekami oraz serami.
Wino wyprodukowane z ręcznie wyselekcjonowanych winogron klasycznego, europejskiego szczepu Cabernet Sauvignon. Charakteryzuje się aromatem owoców leśnych z wyczuwalnymi niuansami cynamonu i kakao. W smaku zrównoważone i miękkie z długim finiszem.
Złota sukienka z zielonym refleksem. W nosie wyczuwalne nuty cytryny, białe kwiaty. Szlachetne, świeże i pikantne wino. Na podniebieniu intensywne nuty płatków białych kwiatów w połączeniu z owocami cytrusowymi. Zakończenie pełne finezji. Świetnie pasuje do owoców morza, ryb oraz skorupiaków.
Tradycyjne wino bułgarskie o rubinowej barwie, delikatnie wytrawne. Zachwyca bogatym\nbukietem aromatów soczystych malin i dojrzałych wiśni. W smaku doskonale zbudowane,\nowocowe z przyjemnym oraz długim finiszem, który podkreśla wyjątkowość tego wina.
Niesamowite czerwone wino z apelacji Margaux. Kupaż składający się z Cabernet Sauvignon, Merlot i Patit Verdot. Idealnie zrównoważone, finezyjne, harmonijne, z delikatnymi taninami i lekko owocowym aromatem. Wino o wielkim potencjale dojrzewania. Idealne do czerwonych i białych mięs i serów.
Wino czerwone, ciemno rubinowe, półsłodkie charakteryzujące się przyjemnymi aromatami owocowymi oraz lekkim dobrze wyważonym smakiem. Idealne z różnymi gatunkami serów, owocami oraz deserami.
Rewelacyjne wino i pięknym intensywnym, rubinowym kolorze. Świetne połączenie szczepów Merlot z Cabernet Sauvignon dają bardzo owocowe i aromatyczne wino. Znakomite do czerwonych i białych mięs oraz deski z serami i wędlinami.
The Macallan 12 YO Double Cask dojrzewa w 2 rodzajach beczek. Najpierw w beczkach po sherry z dębu amerykańskiego, a następnie w beczkach po sherry z dębu europejskiego.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
Wysokiej jakości brandy wytwarzana w piwnicach francuskiego producenta. Jest wynikiem doskonałego zestawienia wybornych wódek francuskich oraz stuletniej tradycji produkcji brandy.