Wino o rubinowym kolorze i przyjemnych aromatach owoców leśnych i\nczarnej porzeczki. Eleganckie i pełne w smaku.\nSerwować schłodzone do temperaturze około 17\n17°C\nw towarzystwie czerwonych mięs, gulaszu i serów
Soczysta czarna porzeczka i kunszt winiarza to sekret intensywnego smaku, słodyczy i świeżości. Orzeźwiający charakter win owocowych z Winiarni Zamojskiej, podkreślają subtelne bąbelki. Lekka Czarna porzeczka idealnie smakuje solo, z kilkoma kostkami lodu, ale też doskonale łączy się z delikatnymi potrawami.
Leżakowane w beczkach z amerykańskiego i francuskiego dębu przez 6-8 miesięcy. Kolor rubinowy z odcieniami ciemnego fioletu. Aromat intensywny, złożony, owocowy z nutami wiśni i czarnych jagód. Aksamitna i miękka struktura, ciepła i całkiem taniczna, świetna trwałość. Doskonałe do pikantnych dań z makaronu, jagnięciny w bogatych sosach, sezonowanych serów.
Delikatnie wytrawne białe wino wyprodukowane z winogron szczepu Sauvignon Blanc\nrosnących w Nowej Zelandii, w regionie Nelson na Wyspie Południowej. Posiada typowe\ncechy dla win z tego zakątka; delikatny aromat agrestu, nuty cytrusowe, zielonego jabłka oraz\ndojrzałego melona.
Młode wino z włoskiej Apulii. Intensywny czerwony kolor wina. W nosie aromaty owoców leśnych, ziemiste i uwodzicielskie. W smaku pełne i złożone. Podawać do pikantnego makaronu z czerwonym mięsem, serów długo dojrzewających, dań z salami i papryką.
Delikatne, lekkie wino o jasnożółtej\nbarwie i aromacie cytrusów i\nowoców kandyzowanych. W ustach\norzeźwiające, o zbalansowanej\nsłodyczy z lekką kwasowością.\nPodawać schłodzone do 8 10°C.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.