Patron Anejo to mieszanka tequili starzonej w dębowych beczkach z Francji, Węgier i Ameryki przez co najmniej rok. Ma wyraźny smak z nutami wanilli, rodzynek oraz miodu.\n\nKażda butelka wykonana i numerowana jest ręcznie.
Tequila o złocisto-słomkowym kolorze uzyskanym z przenikających z beczek barwników. W smaku ziemista z nutą agawy i delikatnymi nutami karmelu na finiszu. Elegancka i gładka na podniebieniu. Tequilę Gold („Oro tequila”) pije się z cynamonem oraz pomarańczą, lub tak samo jak Blanco.
Tequila o krystalicznie czystym kolorze, zapachu traw i roślinności z nutami agawy. Bukiet jest niezbyt intensywny, dzięki czemu pozbawiona jest agresywnej woni alkoholu. Na podniebieniu Agavita Blanco jest dość słodka i ma orzeźwiający smak.
Espolòn powstał w 1995 roku w destylarni San Nicolas w Meksyku prowadzonej przez Master Distiller Cirilo Oropeza. Nazwa pochodzi od hiszpańskiego słowa „Espolòn” oznaczającego ostrogę. Produkt nazwany został tak na cześć koguta, symbolu dumy narodowej. Espolòn jest hołdem dla kultury Meksyku. Zawiera 100% niebieskiej agawy. Unikalna, historyczna szata graficzna.
Patron Silver, o świeżym aromacie agawy i nutach cytrusowych, jest ulubioną tequilą koneserów. Jej gładki, słodki smak z lekkim pieprzem stanowi doskonałą bazę dla koktajli.\n\nKażda butelka wykonana i numerowana jest ręcznie.
Espolòn powstał w 1995 roku w destylarni San Nicolas w Meksyku prowadzonej przez Master Distiller Cirilo Oropeza. Nazwa pochodzi od hiszpańskiego słowa „Espolòn” oznaczającego ostrogę. Produkt nazwany został tak na cześć koguta, symbolu dumy narodowej. Espolòn jest hołdem dla kultury Meksyku. Zawiera 100% niebieskiej agawy. Unikalna, historyczna szata graficzna.
Nazwa „Tequila” została zaadaptowana od nazwy jednego z meksykańskich miasteczek Tequila w stanie Jalisco, gdzie sięgają początki produkcji tego trunku. Tylko na tym obszarze można produkować oryginalny alkohol z agawy niebieskiej pod nazwą tequili. Tequila Sombrero Negro Silver to tequila wytwarzana i butelkowana w Meksyku od 1943 r w najstarszej tego typu destylarni Tequilas del Senor mieszczącej się w mieście Guadalajara.
Zapach: mięta, eukaliptus, agawa. Smak: wyraźne owocowe i ziołowe nuty gotowanej agawy z delikatnie dymnym, słodkim posmakiem.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.