Lubelski Spirytus Rektyfikowany od wielu lat cieszy się uznaniem w kraju i za granicą. Jest spirytusem produkowanym ze specjalnie wyselekcjonowanych polskich surówek.
Jedyny tradycyjny polski SPIRYTUS REKTYFIKOWANY z charakterystyczną zielono=szarą etykietą, produkowany przez PPS \"polmos\" w Warszawie S.A., jako wyłączny właściciel tego znaku towarowego. Wszechobecny od dziesięcioleci na rynku krajowym i zagranicznym. Sporządzony z alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego zbożowego. Od lat stosowany do celów leczniczych oraz spożywczych. Doskonały do sporządzania nalewek sposobem domowym.
Jedyny tradycyjny polski SPIRYTUS REKTYFIKOWANY z charakterystyczną zielono=szarą etykietą, produkowany przez PPS \"polmos\" w Warszawie S.A., jako wyłączny właściciel tego znaku towarowego. Wszechobecny od dziesięcioleci na rynku krajowym i zagranicznym. Sporządzony z alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego zbożowego. Od lat stosowany do celów leczniczych oraz spożywczych. Doskonały do sporządzania nalewek sposobem domowym.
Jedyny tradycyjny polski SPIRYTUS REKTYFIKOWANY z charakterystyczną zielono=szarą etykietą, produkowany przez PPS \"polmos\" w Warszawie S.A., jako wyłączny właściciel tego znaku towarowego. Wszechobecny od dziesięcioleci na rynku krajowym i zagranicznym. Sporządzony z alkoholu etylowego pochodzenia rolniczego zbożowego. Od lat stosowany do celów leczniczych oraz spożywczych. Doskonały do sporządzania nalewek sposobem domowym.
Lubelski Spirytus Rektyfikowany od wielu lat cieszy się uznaniem w kraju i za granicą. Jest spirytusem produkowanym ze specjalnie wyselekcjonowanych polskich surówek.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.