Bacardi Carta Negra to intensywny w smaku rum łączący w sobie aromaty dębu, skórki pomarańczy i melasy. Spróbuj z colą lub shotach zagryzanych ćwiartką pomarańczy posypaną cynamonem.
Captain Morgan Original Spiced to czysty, karaibski rum poddawany potrójnej destylacji. Jego wyjątkowy smak bierze się między innymi z procesu przechowywania - leżakuje tylko w dębowych beczkach po bourbonie. Charakterystyczną nutę smakową zawdzięcza sekretnym przyprawom, które w czasie dojrzewania uwydatniają waniliowy smak i aromat.
Captain Morgan White to rum typu białego, a zatem mniej głęboki, wyróżniający się lżejszym bukietem i smakiem. Posiada przeźroczystą barwę i aromat palonego cukru z lekko orzechową nutą.
Oryginalny rum z Wysp Karaibskich destylowany w tradycyjnych alembikach. Następnie dojrzewa w dębowych beczkach przez okres 12-24 miesięcy. Specjalna kompozycja ziół dodawana w procesie produkcji tworzy niepowtarzalny smak, który zachwyca swoją gładkością i złożonym charakterem, w którym dominują akcenty mocnego espresso, karmelu, imbiru oraz goździków.
Rum BACARDÍ Carta Oro łączy w sobie bogate, kojące smaki, takie jak wanilia, maślany karmel, prażone migdały i słodkie nuty bananowe zrównoważone ciepłą skórką pomarańczową i lekkim dębowym finiszem.
Najwyższej jakości mieszanka rumów z kilku karaibskich wysp i rzadkiego rumu z indonezyjskiej jawy. \n\nWspółtworzony przez Jima Meehana jednego z najbardziej znanych i cenionych barmanów swojej generacji, który zrobił wszystko żeby rum Banks były idealny dla miksowania.
Captain Morgan Original Spiced to czysty, karaibski rum poddawany potrójnej destylacji. Jego wyjątkowy smak bierze się między innymi z procesu przechowywania - leżakuje tylko w dębowych beczkach po bourbonie. Charakterystyczną nutę smakową zawdzięcza sekretnym przyprawom, które w czasie dojrzewania uwydatniają waniliowy smak i aromat.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.