Rum BACARDÍ Carta Oro łączy w sobie bogate, kojące smaki, takie jak wanilia, maślany karmel, prażone migdały i słodkie nuty bananowe zrównoważone ciepłą skórką pomarańczową i lekkim dębowym finiszem.
ANGOSTURA RESERVA jest produktem luksusowym. Ma wytrawny smak z głębokim i bogatym aromatem wanilii z niesamowicie gładkim zakończeniem. \nANGOSTURA RESERVA WHITE to mieszanka rumów starzonych, leżakowanych w beczkach dębowych przez minimum 3 lata. \nDwukrotnie filtrowana przez węgiel w celu usunięcia kolorowych refleksów oraz innych zanieczyszczeń powstałych w wyniku\nleżakowania. Zakończenie rumu jest lekkie i wyjątkowo gładkie z nutą owoców tropikalnych, bananów i kokosów. Idealna do drinków i koktajli.\nTen kremowo łagodny rum idealnie nadaje się do mieszania z owocami sezonowanymi w celu tworzenia lekkich koktajli.
Captain Morgan Black Jamaica Rum wytwarzany jest na bazie melasy, która powstaje z trzciny cukrowej. Głęboki, złożony aromat długo dojrzewającego w dębowych beczkach tradycyjnego trunku kapitanów, żeglarzy i piratów.
Captain Morgan White to rum typu białego, a zatem mniej głęboki, wyróżniający się lżejszym bukietem i smakiem. Posiada przeźroczystą barwę i aromat palonego cukru z lekko orzechową nutą.
Tanduay Rum z Filipin to jeden z najpopularniejszych azjatyckich wariantów rumu. Tanduay Gold Rum jest przechowywany przez pełne 7 lat w dawnych beczkach po Bourbonie z USA i teraz zdobył dobrą opinię wśród koneserów w USA. W Niemczech i Europie rum Tanduay nadal jest jednym z poufnych wskazówek i jeszcze nie zdobył swoich ostróg. Rum Tanduay z Filipin ma wszystko, czego oczekuje się od rumu premium w tym kraju. Dzięki 7-letniemu okresowi leżakowania w beczkach po burbonie, rum nabiera klasycznych nut wanilii i karmelu oraz pięknego koloru między złotem a bursztynem. W 1-litrowej butelce ten rum premium z Filipin ma bardzo dobry stosunek ceny do jakości.
Bacardi Razz to połączenie najwyższej jakości rumu Bacardi z intensywnymi w smaku aromatami. Wyśmienicie smakuje w połączeniu z wodą kokosową, napojami gazowanymi oraz sokami.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.