Oryginalny, old-schoolowy Sailor Jerry przygotowany wyłącznie na bazie rumów karaibskich wzbogaconych unikalną mieszanką przypraw. Wyróżnia się przyjemnym smakiem wanilii i korzennych przypraw z nutą słodkiego toffee.
Bacardi Carta Negra to intensywny w smaku rum łączący w sobie aromaty dębu, skórki pomarańczy i melasy. Spróbuj z colą lub shotach zagryzanych ćwiartką pomarańczy posypaną cynamonem.
Captain Morgan Black Jamaica Rum wytwarzany jest na bazie melasy, która powstaje z trzciny cukrowej. Głęboki, złożony aromat długo dojrzewającego w dębowych beczkach tradycyjnego trunku kapitanów, żeglarzy i piratów.
Captain Morgan White to rum typu białego, a zatem mniej głęboki, wyróżniający się lżejszym bukietem i smakiem. Posiada przeźroczystą barwę i aromat palonego cukru z lekko orzechową nutą.
Starzony do perfekcji i o wyśmienicie gładkim smaku rum Havana Club Añejo Especial ma głęboki bursztynowy kolor z mocno wyczuwalnymi nutami wanilii. Idealnie zbalansowany, pozwala na stworzenie prawdziwego kubańskiego Cuba Libre.
Rum BACARDÍ Carta Oro łączy w sobie bogate, kojące smaki, takie jak wanilia, maślany karmel, prażone migdały i słodkie nuty bananowe zrównoważone ciepłą skórką pomarańczową i lekkim dębowym finiszem.
Captain Morgan White to rum typu białego, a zatem mniej głęboki, wyróżniający się lżejszym bukietem i smakiem. Posiada przeźroczystą barwę i aromat palonego cukru z lekko orzechową nutą.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.