Starzony do perfekcji i o wyśmienicie gładkim smaku rum Havana Club Añejo Especial ma głęboki bursztynowy kolor z mocno wyczuwalnymi nutami wanilii. Idealnie zbalansowany, pozwala na stworzenie prawdziwego kubańskiego Cuba Libre.
Martini Fiero o nucie czerwonej pomarańczy z rejonu Morza Śródziemnego. Tradycyjna technika produkcji zachowująca bogactwo eterycznych olejków. Intensywna czerwono-pomarańczowa barwa i słodko-gorzki smak wermutu.
Destylowany we Włoszech, zawierający najlepszej jakości składniki, w tym ręcznie zbierany jałowiec, włoskie cytryny dojrzewające na słońcu i skórkę amalfitańskich cytryn.
Wszystkie giny Malfy dumnie noszą naszą pieczęć G.Q.D.I., która oznacza Gin di Qualità Distillato in Italia, nasz znak jakości i autentyczności.
Znakomity z tonikiem premium i plasterkiem cytryny.
Unikalna irlandzka whiskey single malt, która przez 4 lata dojrzewała w beczkach po sherry a następnie była finiszowana w świeżych beczkach z białego dębu opalanych przy użyciu tzw. bog oak a więc drewna dębu, które setki lat spędziło zatopione w torfowisku. W zapachu wyczuwamy aromaty słodu, suszonych owoców jagodowych, przypraw i skórzanych foteli. W smaku intensywne przyprawy, słód, rozgniecione orzechy przechodzące w suszone i zielone owoce.
Mieszanka (blend) whiskey słodowej potrójnie destylowanej z lżejszymi whisky zbożowymi z Irlandii. Whiskey z bogatym, charakterystycznym smakiem świeżych owoców i wanilii. Posiada lekki owocowy i korzenny aromat oraz delikatnie rozgrzewający miodowy finisz.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.