- -0,26 zł `
Maille musztarda oryginalna...
Składniki
- woda
- ziarna GORCZYCY 26 %
- ocet spirytusowy
- sól
- regulator kwasowości: E330
- substancja konserwująca: PIROSIARCZYN potasu
Wartości odżywcze |
||||||||||||||||
|
Francuska konfitura słodzona wyłącznie zagęszczonym sokiem owocowym przez co posiada niższy indeks glikemiczny. Nie zawiera żadnych barwników ani aromatów.
Składniki:
mango (30.5%), marakuja (20.5%), zagęszczony sok winogronowy, zagęszczony sok daktylowy, substancja żelująca: pektyny, sok cytrynowy.
Może zawierać pestki lub ich fragmenty.
Wartość odżywcza w 100g:
* szacowana wartość
Unikalna single grain whisky, która została wyprodukowana w 100% ze słodowanego jęczmienia i była destylowana przy użyciu znajdujących się w destylarni Miyagikyo aparatów Coffey’a zwykle używanych do produkcji whisky zbożowych. Do 2014 roku Nikka Coffey Malt była wypuszczana tylko okazjonalnie w postaci Single Cask whisky. W nosie świeża i cytrusowa, pełna aromatów dojrzałych gruszek, cytryn i wanilii. W ustach wyrazista i intensywna. Mocno wyczuwalny cynamon, świeżość owoców cytrusowych, kawa, praliny, ciasto z rumem i waniliowy krem. Finisz długi z nutami śliwek i lukrecji. Fascynujący eksperyment, który udał się lepiej niż ktokolwiek mógł przypuszczać.