Półsłodka, intensywnie owocowa nalewka na bazie wyciągu z dojrzałej żurawiny ze szlachetnym dodatkiem aromatycznego tymianku. Receptura stworzona w hołdzie tradycji staropolskich nalewek - kordiałów wytwarzanych do XVI wieku w Polsce.
Sangria to bardzo popularny hiszpański koktajl stworzony z wina i owoców. Mia White Frizzante to delikatnie musujący napój na bazie wina stworzonego ze szczepu Macabeo. W smaku bardzo owocowy z intensywnymi cytrusami, limonką i pomarańczą.
Sangria to bardzo popularny hiszpański koktajl stworzony z wina i owoców. Mia Classic Royal to świetny pomysł na umilenie spotkania ze znajomymi. Stworzona ze szczepu Tempranillo oferuje delikatny purpurowy kolor, w smaku bogactwo owoców cytrusowych takich jak limonka i pomarańcz.
Sheridan\'s to unikalne zestawienie 2 likierów: śmietankowego oraz kawowego, połączonego z irlandzką whiskey. Ta wyjątkowa kombinacja, a także najwyższa jakość składników każdego z likierów sprawia, że tak wielu konsumentów docenia jego smak na całym świecie. Sheridan\'s to jeden z likierów najczęściej wybieranych na prezent ze względu na swoje oryginalne, niepowtarzalne opakowanie.
Cydr Lubelski jest cydrem naturalnym. Wytwarzany jest ze świeżo wyciśniętego soku z polskich jabłek, w procesie naturalnej fermentacji. Dzięki temu osiąga świeży i naturalny smak. Nie zawiera żadnych barwników i aromatów. Nie jest wytwarzany z koncentratu.
Lodowe, białe, słodkie. W temperaturze -5°C świeżo tłoczony sok przemienia się w esencję, z której podczas fermentacji powstaje prawdziwy winiarski rarytas. Najlepiej łączyć z serami pleśniowymi i delikatnymi deserami. Podawać schłodzone.
The Famous Grouse jest kompozycją bardzo esencjonalnych whisky słodowych oraz wyjątkowo łagodnych whisky zbożowych. Efektem takiego połączenia jest znakomicie harmonijna whisky o gładkim i delikatnym smaku karmelu z subtelnymi nutami przypraw korzennych.\nMarka The Famous Grouse jest znana w ponad 100 krajach na całym świecie przede wszystkim jako idealna propozycja dla osób preferujących tradycyjne smaki Szkocji.
Jägermeister powstaje według sekretnej receptury. 56 starannie dobranych ziół, zbóż, owoców i korzeni poddawanych jest łagodnej maceracji. Następnie likier powoli dojrzewa w dębowych beczkach, zyskując swój wyrazisty charakter. To właśnie tradycyjnemu procesowi produkcji Jägermeister zawdzięcza bogaty i zrównoważony smak.