Baileys Original to delikatny, a zarazem wyrazisty i słodki likier, który łączy smak irlandzkiej whiskey Bushmills oraz najlepszej śmietanki, kakao i wanilii.
Wino hiszpańskie, półwytrawne, stworzone z gron szczepów\nMerseguera\ni Macabeo uprawianych w Alicante.\nBarwa jasna, słomkowa. Aromaty świeżych owoców i białych kwiatów. W\nustach dobrze zbalansowane, owocowe. Doskonałe jako aperitif lub w\ntowarzystwie białego mięsa, makaronów i owoców morza .\nIdealne do spotkań towarzyskich z przyjaciółmi.\nSerwować schłodzone do 5\n8 C.
Białe wino wytrawne stworzone\nz gron szczepu\nChardonnay\npochodzących z wrześniowych\nzbiorów.\nWino powstałe w apelacji D.O.P.\nCariñena, leżakowane w dębowych\nbeczkach 3 miesiące.\nWino o jasnej słomkowej barwie,\naromacie owoców tropikalnych i\nbiałych kwiatów.\nDobrze zbalansowane, pełne,\no idealnie wyważonej kwasowości.\nDoskonale pasuje do gulaszu,\ngrillowanych lub pieczonych mięs,\ndziczyzny, foie gras oraz serów.\nSerwować w temperaturze\n8\n10 C.
Tres MedallasSauvignon Blanc jest winem o przyjemnej kwasowości, winogrona są zbierane ręcznie. Fermentacja odbywa się w kadziach ze stali nierdzewnej. Sauvignon Blanc jest świeże, owocowe, zdominowane przez aromaty tropikalnych i cytrusowych owoców takich jak grejpfrut, limonka i skórki z cytryny uzupełnione białymi nutami brzoskwini oraz nutami ziół. Bardzo ciekawy posmak świeżych owoców i gładkiej kwasowości. Znakomite jako aperitif oraz do sałat , owoców morza i ryb
Cechy wina: chilijskie, z winogron zebranych w winnicach w Valle Central, czerwone, wytrawne, przyjemne dla podniebienia Szczepy winogron: carmenère Doskonałe do czerwonych mięs, kurczaka, indyka, pizzy i makaronów w sosie pomidorowym
Kolor jasno-rubinowy, na podniebieniu świeże i trwałe, z krągłą teksturą i długim finiszem. Aromat jagód, śliwek, malin i kwiatów z nutą przypraw. Wino średnio zbudowane, doskonałe do grillowanego mięsa, kiełbasy i makaronu. Podawać w temp. 14-15ºC.
Wino o jasnej, wiśniowej czerwieni rozwijającej się w bordowy. W nosie bardzo intensywne. Dobrze zintegrowane aromaty, słodkiej beczki i wskazówki o owocowym charakterze wina. Przyjemny początek na podniebieniu, elegancka struktura i dobrej równowadze jako całość. Wino spędziło 18 miesięcy w beczkach z dębu amerykańskiego. Pasuje do grillowanych lub smażonych ziemniaków, grzybów, szynki oraz pieczonych mięs. Również do tłustych ryb, takie jak tuńczyk lub dorsz oraz serów w średnim wieku.
Harmonia i elegancja w mistrzowskiej formie. 100 destylatów o wieku\ndojrzewania do 30 lat. Oznaczenie wieku kryje się w nazwie pod\nsymbolem X.O – extra old. Bogactwo aromatów, wśród których główną\nrolę gra dąb i czarny pieprz. Smak z silnym i zdecydowanym akcentem.
Nowy głębszy smak Johnnie Walker Doble Black pochodzi z połączenia naturalnie przydymionych whisky, dojrzewających w mocno zwęglonych dębowych beczkach.